Πατέρας 20χρονου που πυροβολήθηκε μετά από καβγά στην Κρήτη: «Κοιτούσα να σώσω το παιδί μου»

Must Read

Το αιματηρό περιστατικό άγριας βίας που σημειώθηκε χθες σε δρόμο που οδηγεί στο Αντισκάρι της Κρήτης κατά τη διάρκεια του οποίου ένας 30χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε ένα 20χρονο μίλησε ο 45χρονος ο πατέρας του, ο οποίος βρισκόταν δίπλα του και ήταν αυτόπτης μάρτυρας.

Μιλώντας στο ekriti ανέφερε πως τόσο στον δράστη όσο και στον 32χρονο αδελφό του ο οποίος ήταν μαζί του «πάνω από 3 χρόνια τους κάνουμε παρατήρηση γιατί κόβουν την περίφραξη στα κτήματα μου και βάζουν μέσα τα κοπάδια του. Χθες έκαναν πάλι το ίδιο μπροστά στα μάτια μας και ο γιος μου τους έκανε παρατήρηση. Τότε ο ένας από τους δύο, αυτός που έχω βαφτίσει , έβγαλε το όπλο και άρχισε να ρίχνει. Έριχνε συνέχεια, κοιτούσα να προλάβω να σώσω το παιδί μου. Αυτοί αμέσως μετά εξαφανίστηκαν​​».

Από τις σφαίρες ο 20χρονος τραυματίστηκε στο δεξί χέρι και χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Βενιζέλειο νοσοκομείο. Αρχικά είχε μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας στις Μοίρες από τον πατέρα του με το δικό του όχημα αλλά κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του άμεσα σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Ο 45χρονος ανέφερε πως ο 32χρονος αδελφός του έχει «πλούσιο» παρελθόν καθώς έχει εμπλακεί σε γνωστή υπόθεση ανθρωποκτονίας που είχε συγκλονίσει την ελληνική κοινή γνώμη και έχει αποφυλακιστεί πρόσφατα

Από τις έρευνες που έκανε η αστυνομία στο σημείο του περιστατικού βρέθηκαν δέκα κάλυκες, προερχόμενοι από το πιστόλι των 9 χιλιοστών που χρησιμοποίησε ο 30χρονος.

Δείτε επίσης: Έχει ξεφύγει η κατάσταση στην Κρήτη: Ξύλο και πυροβολισμός μετά από καβγά στο Αντισκάρι!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This