Τύπος μπαινόβγαινε σε μαγαζιά στη Χαλκίδα παρενοχλώντας γυναίκες και απειλώντας το προσωπικό με μαχαίρι

Must Read

Αναστάτωση σε εργαζόμενους και πελάτες στο κέντρο της Χαλκίδας προκάλεσε το πρωί της Τρίτης ένας 40χρονος, ο οποίος μπαινόβγαινε σε διάφορα μαγαζιά βρίζοντας και εκτοξεύοντας απειλές προς τους παρευρισκόμενους.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του evima.gr, στο πρώτο μαγαζί που «μπούκαρε», σύμφωνα με καταγγελίες των εκεί εργαζόμενων, προχώρησε σε σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος μιας εργαζόμενης, αλλά και μίας πελάτισσας. Όταν του ζήτησαν να φύγει από το μαγαζί, εκείνος τράβηξε μαχαίρι και άρχισε να τούς απειλεί, λέγοντας ότι… θα τους σφάξει όλους!

Τελικά, κατάφεραν να τον απομακρύνουν από το μαγαζί, αλλά εκείνος δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε την απειλητική του στάση σε παρακείμενα καταστήματα, ώσπου ένας μαγαζάτορας κατάφερε να τον ακινητοποιήσει. Στο σημείο κατέφθασαν αστυνομικοί, οι οποίοι και του πέρασαν χειροπέδες, διαπιστώνοντας, παράλληλα, πως ο ταραξίας βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και δικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, όπου ομολόγησε τις πράξεις του, ισχυριζόμενος ότι δεν ήξερε τι έκανε επειδή ήταν υπό την επήρεια μέθης και πως αντιμετωπίζει και ψυχολογικά προβλήματα. Το δικαστήριο δεν φάνηκε να πείθεται από τα λεγόμενα του και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 10 μηνών για εξύβριση, απειλή, παράνομη οπλοφορία και διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This