Τα αλλάζει τώρα ο Τσάμπικος:«Αν δεν υπήρχε ο π. Αντώνιος δεν ξέρω που θα ήμουν»

«Ο 19χρονος λέει ψέματα, με απείλησαν από το στρατόπεδό του», υποστήριξε

Must Read

Σε νέες δηλώσεις υπέρ του π. Αντώνιου Παπανικολάου αλλά και των συμπεριφορών του προσωπικού στην δομή της «Κιβωτού του Κόσμου» προχώρησε ο Τσαμπίκος, ο οποίος είναι ένας από τους πρώην φιλοξενούμενος και νυν εργαζόμενος σε δομή της ΜΚΟ.

Πάντως να σημειωθεί πως ο ίδιος είχε υπερασπιστεί ξανά στο παρελθόν τον πάτερ, αλλά σε ένα βίντεο που είχε κάνει το γύρο του διαδικτύου τον είχε βρίσει με απίστευτα χυδαίους χαρακτηρισμούς. Μια συμπεριφορά η οποία μπορεί να χαρακτηριστεί ιδιαίτερα προβληματική και προκαλεί αρκετά ερωτήματα…

Δείτε επίσης: Απίστευτο! Χυδαίες ύβρεις του Τσάμπι για τον πατέρα Αντώνιο – Το πρωί τον υπερασπιζόταν στον Λιάγκα
Μιλώντας αποκλειστικά στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» είπε για τον π. Αντώνιο και την πρεσβυτέρα πως τους θεωρεί «γονείς του». «Έχω κακοποιηθεί πάρα πολύ από την οικογένειά μου, άμα δεν υπήρχε αυτός να μου δώσει ζωή, δεν ξέρω πού θα ήμουνα» τόνισε.

Ο ίδιος επανέλαβε πως δεν πιστεύει καμία κατηγορία που προσάπτουν στον υπεύθυνο της δομής.  «Ο άνθρωπος κόπιασε να μεγαλώσει πόσα παιδιά, έκανε…και τον πετάξανε έξω από το σπίτι του» είπε. Μάλιστα, θυμήθηκε ότι κάποτε είχε εξομολογηθεί στον π. Αντώνιο πως ήθελε να σκοτώσει την μητέρα του και εκείνος του απάντησε «παιδί μου, δεν αξίζει. Συγχώρεσέ την, δώσε μία τελευταία ευκαιρία».

Δείτε επίσης: Αντιδρούν πατέρας Αντώνιος και πρεσβυτέρα: «Ανεβαίνουμε τον δικό μας Γολγοθά»

Ο ίδιος βρέθηκε να φιλοξενείται από την «Κιβωτό του Κόσμου» αφού τον παράτησε η ίδια η μητέρα του στο δρόμο και έπειτα από νοσηλεία σε νοσοκομείο για τρία χρόνια!

Σχετικά με τις τιμωρίες που έβαζε το προσωπικό τα παιδιά ανέφερε: «Τι πάει να πει τιμωρία, δηλαδή ποια τιμωρία; Να σας πω κάτι, έχω “φάει” κι εγώ τιμωρία. Με έχει κάνει παρά πολύ δυνατό, γιατί ήμουν ένα παιδί περίεργο, είχα μία συμπεριφορά απαράδεκτη. Όταν ακούω τα άλλα παιδιά να λένε ότι τα κλείδωναν σε δωμάτια, “πέφτω από τα σύννεφα”».

Τέλος, επανέλαβε πως θεωρεί ότι οι καταγγελίες του 19χρονου για ασέλγεια είναι ψεύτικες. Μάλιστα, αποκαλύπτει πως άτομα του περιβάλλοντος του νεαρούν τον απείλησαν!

Δείτε επίσης: Έχασε τον έλεγχο η πρεσβυτέρα – «Ρε άντε φύγετε από εδώ» φώναξε στους δημοσιογράφους

«Δεν ξέρω για ποιο λόγο το έκανε, τι κέρδος έχει από αυτό. Εμένα με απειλήσανε από το “στρατόπεδό του”. Μου είπαν πως εάν δεν σταματήσω θα ανεβάσουν βίντεο που θα με “κάψει”. Τους είπα “καν’ τε ό,τι θέλετε”» αποκάλυψε.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This