Απίστευτο! Χυδαίες ύβρεις του Τσάμπι για τον πατέρα Αντώνιο – Το πρωί τον υπερασπιζόταν στον Λιάγκα

«Τον @@@, είναι ένας ψεύτης, ένας απατεώνας» ακούγεται να λέει ο εργαζόμενος της δομής στο βίντεο

Must Read

Το απόσπασμα από την εκπομπή «Πρωινό» σήμερα, με τον Γιώργο Λιάγκα και έναν πρώην τρόφιμο και νυν εργαζόμενο σε δομή της Κιβωτού του Κόσμου έγινε viral.

Πολλοί έσπευσαν να δώσουν εύσημα τον Τσάμπι που τα «έχωσε» στον παρουσιαστή λέγοντάς του ότι κάνει τον δικαστή στην τηλεόραση, άλλοι πάλι τον άκουσαν με επιφύλαξη όσα είπε για να υπερασπιστεί τον ιδρυτή της δομής. Ο ίδιος μάλιστα ανέφερε ότι πολλοί έκαναν μασάζ στον πατήρ Αντώνιο για να τον ξεκουράσουν, ενώ όπως είπε τα παιδιά του έδεναν τα κορδόνια γιατί είχε πρόβλημα με τη μέση του.

Ο Τσάμπι υποστήριξε το πρωί ότι γνωρίζει τον 19χρονο που έκανε την καταγγελία για ασέλγεια – ήθελε μάλιστα να πει το όνομά του στον αέρα- και ισχυρίστηκε ότι λέει ψέματα.

Λίγες ώρες μετά, το protothema.gr δημοσίευσε βίντεο στο οποίο ο ίδιος ο Τσάμπι βρίζει με χυδαίες εκφράσεις τον πατέρα Αντώνιο. «Τον @@@, είναι ένας ψεύτης, ένας απατεώνας, ένας κ@@δος» ακούγεται να λέει ο Τσάμπι…

Περίεργο θα έλεγε κανείς…

https://www.youtube.com/watch?v=vSs-ZxvtR48

Δείτε επίσης:

Χαμός στον αέρα με Λιάγκα και εργαζόμενο στην «Κιβωτό»: «Ντροπή σου!»

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This