Χαμός στον αέρα με Λιάγκα και εργαζόμενο στην «Κιβωτό»: «Ντροπή σου!»

«Γίνεστε δικαστές - Ψέματα όσα κατήγγειλε ο 19χρονος»

Must Read

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα να βγαίνει εκτός εαυτού και να επιτίθεται σε πρώην εργαζόμενο της Κιβωτού του Κόσμου.

Μιλώντας στην εκπομπή για το σαρωτικό κύμα καταγγελιών που έχει «παγώσει» το πανελλήνιο, ο Τσαμπί, πρώην φιλοξενούμενος στη δομή της Χίου και νυν εργαζόμενος, κατηγόρησε τον 19χρονο που κατήγγειλε ξυλοδαρμούς και ασέλγεια στην Κιβωτό, ότι λέει ψέματα. 

Μάλιστα, ο ίδιος υποστήριξε ότι γνωρίζει καλά τον 19χρονο, καθώς τον είχε φιλοξενήσει στο σπίτι του, ενώ παράλληλα δήλωσε ότι δεν είναι αξιόπιστος και δεν γνωρίζει για ποιον λόγο προχώρησε σε καταγγελία. 

Μάλιστα, σε ερώτηση για τον πατέρα Αντώνιο, ο Τσαμπί υποστήριξε ότι και ο ίδιος του έκανε μασάζ προκειμένου να τον ξεκουράσει, ενώ πρόσθεσε ότι δεν ήταν λίγα τα παιδιά που τον βοηθούσαν να δένει τα κορδόνια του επειδή είχε πρόβλημα με τη μέση του.

«Οι δημοσιογράφοι ξαφνικά έγιναν δικαστές. Είσαι δικαστής» είπε ξεσπώντας κατά του Λιάγκα ο Τσαμπί.

Τότε ο παρουσιαστής εξερράγη: «Μιλάς με έναν άνθρωπο που αν δεν το ξέρεις ήμουν στο πλευρό του πατέρα Αντωνίου και έχω βοηθήσει όσο λίγοι δημοσιογράφοι την Κιβωτό του Κόσμου. Είναι ντροπή σου να λες για εμένα ότι είμαι δικαστής. Έχω πει μακάρι αυτά που λέγονται να είναι ψέματα. Κανείς δεν θέλει ένας άνθρωπος με ράσο που είχε ένα όραμα και το υλοποίησε να έχει κάνει τα πράγματα για τα οποία καταγγέλλεται» απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τσαμπί θέλησε να πει στον αέρα το όνομα του 19χρονου, με τους δημοσιογράφους να μην του το επιτρέπουν. 

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This