Βόλος: Εργαζόμενη του δήμου έτρεχε να σωθεί από άντρα με αλυσοπρίονο!

H παράταξη ΔΑΣ - ΟΤΑ αναφέρει πως πρέπει να ληφθούν μέτρα προστασίας

Must Read

Τρομακτικές στιγμές έζησε το πρωί της Παρασκευής μια εργαζόμενη στο τομέα Πρασίνου του δήμου Βόλου.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η παράταξη ΔΑΣ-ΟΤΑ Μαγνησίας, περίπου στις 11 το πρωί, η 50χρονη, η οποία είναι μητέρα δύο παιδιών εργαζόταν στην Πλατεία Βαμβακουργίας.

Ξαφνικά, ένας άντρας την πλησίασε, ο οποίος έσπασε το χλοοκοπτικό μηχάνημα που είχε κοντά της η γυναίκα και με το αλυσοπρίονο της επιτέθηκε με υπερβολικά άγριες διαθέσεις με σκοπό να της κάνει κακό!.

Παρά το τεράστιο σοκ που έπαθε, η γυναίκα πρόλαβε να σβήσει το μηχάνημα που βρισκόταν σε λειτουργία και έτρεξε μακριά για να σώσει την ζωή της. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέφυγε σε κοντινό σπίτι και ζήτησε βοήθεια!

Σε ανακοίνωσή της η παράταξη καταδικάζει το περιστατικό που παραλίγο να στοιχίσει την ζωή στην γυναίκα. Παράλληλα, τονίζει ότι πρέπει η δημοτική αρχή πρέπει να λάβει μέτρα για την ασφάλεια των εργαζομένων.

«Ο δράστης της απαράδεκτης εγκληματικής επίθεσης έχει απασχολήσει και άλλες φορές με την επικίνδυνη συμπεριφορά του τους κατοίκους της περιοχής, προκαλώντας προβλήματα, όχι μόνο στο πάρκο που μαζεύει πολλά μικρά παιδιά, αλλά γενικότερα στην περιοχή, όπου κατοικούν και πολλοί άνθρωποι μεγάλης ηλικίας, φθάνοντας να μπαίνει και σε αυλές σπιτιών.

Είναι επιβεβλημένο και αναγκαίο η Δημοτική Αρχή να δει το συγκεκριμένο περιστατικό με τη σοβαρότητα που του αρμόζει, να ζητήσει και να λάβει όλα εκείνα τα μέτρα προκειμένου να μην θρηνήσουμε θύματα.

Η συνάδελφος μας κατάφερε ευτυχώς χθες να επιβιώσει.

Βίωσε όμως το μεροκάματο του τρόμου. Άλλη μια απόδειξη ότι οι εργαζόμενοι στους Δήμους, ιδιαίτερα αυτοί στις υπηρεσίες πρώτης γραμμής (Πράσινο, Καθαριότητα, κτλ), βιώνουν καθημερινά τεράστιους κινδύνους για την ασφάλεια, την υγεία, ακόμα και τη σωματική τους ακεραιότητα.

Με ελάχιστα ουσιαστικά μέτρα προστασίας μαζεύουν καθημερινά από όλους τους δημόσιους χώρους κάθε είδους επικίνδυνα υλικά (ψοφίμια, σύριγγες, απορρίμματα, κτλ), διακινδυνεύοντας και τη ζωή τους για να κρατήσουν καθαρή την πόλη. Αυτοί είναι οι πραγματικοί ήρωες της καθημερινότητας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This