Ραγδαίες εξελίξεις στην «Κιβωτό»: Οι δικηγόροι του πατέρα Αντωνίου στον Άρειο Πάγο για την έξωση!

Στη δημοσιότητα οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από τη δομή του Βόλου, όπου υπάρχουν καταγγελίες για τιμωρητικές συμπεριφορές - Άλλαξε όνομα και λογότυπο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η ΜΚΟ

Must Read

Θρασύβουλος Κονταξής και Ιωάννης Κώτσος συναντώνται με τον Ισίδωρο Ντογιάκο για να αντικρούσουν όλα όσα καταγγέλλονται τις τελευταίες ημέρες, και να υποστηρίξουν ότι παρανόμως έβγαλαν τον ίδιο και την οικογένειά του από τον κοιτώνα της Δομής της Κιβωτού του Κόσμου όπου διέμεναν.

Στενεύει ο κλοιός γύρω από την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου με τον ιδρυτή της και την Πρεσβυτέρα του να βρίσκονται πλέον στο επίκεντρο ενός μεγάλου σκανδάλου. Την ίδια ώρα, φωτογραφίες μέσα από τη δομή του Βόλου έρχονται να σοκάρουν.

 






Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η οικονομική αστυνομία έχει εντολή να ερευνήσει τέσσερα οικονομικά αδικήματα, ενώ στο στόχαστρο της οικονομικής αστυνομίας βρίσκονται τουλάχιστον 11 άτομα που είχαν ηγετικό ρόλο στην «Κιβωτό του Κόσμου» για να δουν οι αρχές σε ποια από αυτά ενδεχομένως να εμπλέκονται. Την ίδια ώρα, η πλευρά του ιερέα περνά στην αντεπίθεση, με τους δικηγόρους να λένε πως θα κινηθούν νομικά γιατί τους απομάκρυναν από το σπίτι τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας εκ των συνηγόρων του πατέρα Αντωνίου θα μεταβεί σήμερα στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Ντογιάκο, προκειμένου να προβεί σε μήνυση κατά του νέου ΔΣ της δομής καθώς όπως υποστηρίζουν τους άλλαξαν τις κλειδαριές και δεν κατάφεραν καν να πάρουν τα πράγματά τους. Όπως καταγγέλλουν «είναι παράνομη αυτή η πράξη» παρ’ ότι είχε προηγηθεί εισαγγελική εντολή για την απομάκρυνσή του ιερέα και άλλων ατόμων από τις δομές της Κιβωτού. Εντός της εβδομάδας αναμένονται νέες καταθέσεις τεσσάρων παιδιών και του 15χρονου από τη δομή του Βόλου.

 










Παράλληλα, μια ομάδα στο Facebook που φέρει το όνομα «Υποστηρικτές της Κιβωτού» ανέβασε ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται ένα παιδί μέσα σε ένα αυτοκίνητο το οποίο ακούγεται ότι είναι άρρωστο και το εξετάζει εκεί, μία παιδίατρος. «Αλλάξανε την κλειδαριά στο διαμέρισμα του π. Αντωνίου και της πρεσβυτέρας αυθαίρετα και παράνομα χωρίς καμία προειδοποίηση. Σημειώνεται ότι η παιδίατρος αναγκάστηκε να εξετάσει το άρρωστο παιδί τους στο αυτοκίνητο!» αναφέρεται στην ανάρτηση.

Tο βίντεο ανέβηκε στην ιστοσελίδα από στενό συνεργάτη του πατρός Αντωνίου. Το βράδυ του Σαββάτου, οι διαχειριστές της σελίδας της «Κιβωτού» ενημέρωσαν όσους ακολουθούν το Facebook της ΜΚΟ πως η ονομασία και το λογότυπο αλλάζουν διότι «η συγκεκριμένη σελίδα δεν έχει καμία σχέση με το νέο Δ.Σ. της Κιβωτού του Κόσμου».

Σοκάρουν οι φωτογραφίες από τη δομή του Βόλου!

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από τη δομή της «Κιβωτού του Κόσμου» στο Βόλο, εκεί που υπάρχουν καταγγελίες για τιμωρητικές συμπεριφορές στα παιδιά, ενώ εκεί βρίσκεται και το περιβόητο πράσινο κλουβί που κάποια από τα παιδιά καταγγέλλουν ότι κλειδώνονταν για ώρες από τους υπευθύνους.

Η δομή της Κιβωτού Κόσμου στο Βόλο βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο στόχαστρο για κακοποιητικές συμπεριφορές στα παιδιά. Σε μία από τις φωτογραφίες φαίνεται ένα από τα δωμάτια με κουκέτες όπου μένουν τα παιδιά και τα γραφεία τους. Στις φωτογραφίες φαίνεται και το γραφείο του πατέρα Αντωνίου, ενώ στην πόρτα του γραφείο υπάρχει η ταμπέλα «El Capitano» (Ο καπετάνιος).

Σε ακόμη μια φωτογραφία φαίνεται η αποθήκη όπου παιδιά τακτοποιούν πράγματα, ενώ στον εξωτερικό χώρο φαίνονται σακιά γεμισμένα τα οποία, σύμφωνα με μαρτυρίες τα μετέφεραν τα παιδιά, στο πλαίσιο εργασιών στην δομή. Στη δομή υπήρχε και στάβλος που φαίνεται να εργάζονταν παιδιά.

 




Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This