Ραγδαίες εξελίξεις: Συνελήφθη αστυνομικός που φέρεται να πυροβόλησε τον 16χρονο στην Θεσσαλονίκη!

Οι συγγενείς του είναι οργισμένοι με την αστυνομία

Must Read

Χειροπέδες πέρασαν οι συνάδελφοί του στον αστυνομικό ο οποίος νωρίτερα σήμερα τα ξημερώματα φέρεται να πυροβόλησε τον 16χρονο ο οποίος δεν είχε πληρώσει την βενζίνη που έβαλε με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη από την αστυνομία.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, πρόκειται για άνδρα που υπηρετεί στην ομάδα ΔΙΑΣ.

Μετά την σύλληψή του κρατείται με εντολή εισαγγελέα και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί όταν ο 16χρονος πήγε να βάλει βενζίνη στο όχημά του, αλλά τελικά δεν πλήρωσε το αντίτιμο. Η αστυνομία τον εντόπισε, ακολούθησε καταδίωξη και αρχικά είχε γίνει γνωστό πως ο 16χρονος έπεσε σε τοιχίο με το όχημά του και τραυματίστηκε.

Δείτε επίσης: Νέα τροπή στην καταδίωξη με τραυματία στην Θεσσαλονίκη: Δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι από τους αστυνομικούς ο 16χρονος;

Στη συνέχεια, όμως, η υπόθεση φέρεται πως πήρε διαφορετική τροπή καθώς έγινε γνωστό πως ο ανήλικος φέρεται να εμβόλισε ένα περιπολικό και ένας αστυνομικός τον πυροβόλησε στο κεφάλι.

Στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε διαπιστώθηκε ότι φέρει τραύμα στο κεφάλι από σφαίρα! Το αποτέλεσμα ήταν να πραγματοποιηθεί ένα πολύωρο χειρουργείο για την αφαίρεσή της και ο ανήλικος να νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Ήδη έχει ξεκινήσει έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πυροβόλησαν οι αστυνομικοί.

Στο μεταξύ οι συγγενείς του 16χρονου βρέθηκαν έξω από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανησυχούν για την κατάσταση της υγείας του ανήλικου ενώ εμφανίζονται ιδιαίτερα οργισμένοι με την συμπεριφορά της αστυνομίας ενώ λένε ότι θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους.

Σύμφωνα με όσα είπε στις τηλεοπτικές κάμερες ο πρόεδρος του οικισμού Ρομά Αγίας Σοφίας που ζει ο 16χρονος «μας λένε ότι βγάλανε την σφαίρα από το κεφάλι αλλά η ζωή του κρέμεται σε μια κλωστή. Μπορεί και να είναι νεκρό το παιδί. Δεν ξέρουμε».

Δείτε επίσης: Αιματηρή καταδίωξη αστυνομικών με άνδρα στη Θεσσαλονίκη γιατί έφυγε χωρίς να πληρώσει τη βενζίνη!

«Το παιδί πήγε να βάλει βενζίνη. Τίποτα δεν έκανε. Έχουμε αποδεικτικά ότι το παιδί μέχρι τις 2.30 το πρωί έπινε με τους φίλους του. Πήγε να βάλει βενζίνη γιατί έβαζε τραγούδια από το αμάξι. Κ’αν δεν πλήρωσε τι έγινε; Πρέπει να το σκοτώσεις; Πάρε τον αριθμό, έλα εκεί που μένει, κάνε καταγγελία, όχι έτσι. Έχει και ένα παιδί 1.5 χρονών. Είναι απαράδεκτο αυτό που έκαναν», τόνισε ο ίδιος.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This