Οκτώ χρόνια φυλάκιση στον 40χρονο Αλβανό που παρέσυρε 14χρονη μαθήτρια

Must Read

Κάθειρξη οκτώ ετών επέβαλε χθες το δικαστήριο στον 40χρονο Αλβανό που παριστάνοντας τον Δον Ζουάν είχε ξελογιάσει και παρασύρει σε σεξουαλικές σχέσεις μια 14χρονη μαθήτρια, έως ότου συνελήφθη τη στιγμή που έβγαινε μαζί της από ξενοδοχείο της Ομόνοιας τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο Αλβανός δικάστηκε χθες στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης αλλά και αρπαγή, αφού δρώντας χειριστικά την «έσερνε» ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας.

Αν και ο ίδιος στην απολογία του επανέλαβε τον αβάσιμο ισχυρισμό ότι η σχέση τους ήταν πλατωνική, εισαγγελέας και δικαστές δεν είχαν την παραμικρή αμφιβολία για την ενοχή του, γι’ αυτό και δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό.

«Συγκλονιστική ήταν η κατάθεση της μητέρας της ανήλικης, που έδωσε και συνεχίζει να δίνει έναν δύσκολο αγώνα για να σώσει το παιδί της και κατ’ επέκταση να δώσει μια ηχηρή απάντηση σε τέτοιες ακραίες πράξεις με ποινική και κοινωνική απαξία, αφού προσβάλλεται βάναυσα το έννομο αγαθό της γενετήσιας ελευθερίας του θύματος» είπε για τη μητέρα στην «Espresso» ο δικηγόρος της Γιώργος Κανιάρης.

Η μητέρα εξήγησε στο δικαστήριο ότι είχε ανησυχήσει βλέποντας το παιδί να αγοράζει ρούχα και τηλέφωνα χωρίς να της έχει ζητήσει χρήματα. Κατόπιν είδε στο κινητό της μικρής φωτογραφία των δύο ως ζευγάρι. Ετσι πήγε και συνάντησε τον αλλοδαπό και του ζήτησε να απομακρυνθεί, καθώς το κορίτσι της ήταν μόλις 14 χρονών. Ομως εκείνος προσπάθησε να την ξεγελάσει λέγοντας ότι έχει κόρες στην ηλικία της και τη βλέπει σαν παιδί του.

Εως τον γάμο

Στην πραγματικότητα όμως ο κατηγορούμενος είχε απλώσει έναν ιστό και είχε παγιδεύσει τη μαθήτρια, υποσχόμενος ότι θα έφταναν έως τον γάμο! Αλλωστε στην πανουργία έπαιρνε άριστα, καθώς πρόκειται για «μπουμπούκι», σε βάρος του οποίου υπάρχουν ανακριτικές διατάξεις για τρία κακουργήματα, όπως ναρκωτικά, όπλα και ληστεία.

Η αλήθεια ξεσκεπάστηκε όταν το βράδυ της 22ας Ιανουαρίου η μητέρα είδε ανάρτηση του παιδιού στο Instagram αγκαλιά με τον Αλβανό στο κρεβάτι του ξενοδοχείου! Μαζί τους είχε πάει και ένα ζευγάρι ανηλίκων, το οποίο αποχώρησε το ξημέρωμα, αφήνοντας μόνους τον άνδρα με το κορίτσι, ενώ στο μεταξύ η μητέρα είχε κάνει καταγγελία στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας, το οποίο κινήθηκε αστραπιαία.

Την ώρα που έβγαιναν ο Αλβανός και η 14χρονη, οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν, αν και ο ίδιος, γνωρίζοντας ότι αυτό που κάνει είναι ποινικά κολάσιμο, προσπάθησε να διαφύγει.
Τα στοιχεία που τον έκαψαν ήταν οι κάμερες του ξενοδοχείου, ένα σημείωμα που του έστειλε η μικρή από το οποίο προκύπτει ξεκάθαρα ότι είχαν ερωτικές επαφές και σχέση, αλλά και ο κυνικός διάλογος με τον υπάλληλο της ρεσεψιόν.

Υπάλληλος: Θα σε πάνε μέσα, ρε.
40χρονος: Για ποιο πράγμα;
Υπάλληλος: Για αποπλάνηση.
40χρονος: Απαξ και γίνει κάτι τέτοιο, ξέρεις τι μπορεί να γίνει; Κατευθείαν στο δημαρχείο, στον παπά, γάμο. Σου κ@@ουν τα α@@δια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This