Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην κηδεία του 11χρονου Βασίλη που σκοτώθηκε από έκρηξη στο σχολείο

Συγγενείς, φίλοι και συμμαθητές αποχαιρετούν τον νεαρό μαθητή που έχασε τόσο άδικα τη ζωή του

Must Read

Ανείπωτος είναι ο πόνος της οικογένειας του 11χρονου Βασίλη που βρήκε τραγικό θάνατο όταν μετά από έκρηξη που σημειώθηκε στο λεβητοστάσιο του 9ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών, το παιδί καταπλακώθηκε από την μεταλλική πόρτα.

Αυτή την ώρα συγγενείς, φίλοι και συμμαθητές έχουν συγκεντρωθεί στο Α΄ Νεκροταφείο Σερρών για να πουν το τελευταίο «αντίο» στο αγγελούδι που άφησε τόσο άδικα την τελευταία του πνοή.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του αδικοχαμένου μαθητή που δεν μπορούν να πιστέψουν πώς έχασαν το παιδί τους, το οποίο είχαν στείλει στο σχολείο.

Σήμερα τα σχολεία παρέμειναν κλειστά στην περιοχή, ενώ οι σημαίες κυματίζουν μεσίστιες στο δημαρχείο της πόλης των Σερρών.

Πριν λίγο, έγινε γνωστό ότι δύο υπεύθυνοι του έργου μετατροπής καυστήρα θέρμανσης σε αντλία θερμότητας γεωθερμίας στο δημοτικό σχολείο, συνελήφθησαν από άνδρες της αστυνομίας. Οι άνδρες κατηγορούνται για για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, των σωματικών βλαβών κατά συρροή από αμέλεια και της έκρηξης από αμέλεια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This