Ανατροπή στο «Ανακυκλώνω-Αλλάζω Συσκευή»: Έρχονται νέα voucher!

Αναλυτικά οι δικαιούχοι

Must Read

Περίπου 140.000 νέοι δικαιούχοι θα μπορέσουν να αντικαταστήσουν τις παλιές ενεργοβόρες συσκευές τους με τα νέα voucher για το πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή», τα οποία έρχονται μέσα στις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χιλιάδες επιλαχόντες θα μπορέσουν να διεκδικήσουν στη δεύτερη φάση του προγράμματος μία ευκαιρία ώστε να αλλάξουν μία συσκευή τους. Στην πρώτη φάση οι ωφελούμενοι ξεπέρασαν τις 230.000, ενώ στο πρόγραμμα αρχικά εντάχθηκαν 151.410. Η αύξηση των δικαιούχων οφείλεται στο πλεόνασμα που δημιουργήθηκε και εκδόθηκαν κουπόνια για 80.000 ακόμη άτομα. Κάθε δικαιούχος επιδοτείται με 135-710 ευρώ, για μία έως τρεις συσκευές (μέχρι 2 κλιματιστικά, 1 ψυγείο και 1 καταψύκτη), αλλά πολλοί δεν εξαντλούν το ποσό που τους αναλογεί, οπότε το υπόλοιπο πιστώνεται εκ νέου στο πρόγραμμα. Όταν θα πιστωθούν τα 140 εκατ. ευρώ από την επόμενη εβδομάδα και λάβουν τα χρήματα περίπου 140.000 νέοι δικαιούχοι (370.000 ωφελούμενοι συνολικά), η διαδικασία θα τρέξει για 90 ημέρες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This