Χειροπέδες στον Ρομά που πυροβόλησε και σκότωσε ομοεθνή του στα Μέγαρα

Είχε προσπαθήσει να διαφύγει

Must Read

Δεν άργησε τελικά να πέσει στα χέρια της αστυνομίας ο Ρομά ο οποίος χθες το βράδυ πυροβόλησε με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα έναν 30χρονο, επίσης Ρομά στον καταυλισμό στα Μέγαρα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για έναν 36χρονο στον οποίο οι αστυνομικοί κατάφεραν να περάσουν χειροπέδες, αργά χθες το βράδυ.

Τον άντρα «τσάκωσαν» στην Αττική Οδό, την ώρα που οδηγούσε το όχημά του, καθώς, πηγές αναφέρουν πως προσπαθούσε να διαφύγει αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Το συγκεκριμένο αιματηρό περιστατικό δεν φαίνεται να συνδέεται με τα επεισόδια που είχαν ξεσπάσει και χθες έξω από τον καταυλισμό με άτομα να βάζουν φωτιά σε οχήματα, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον τραυματισμό του 16χρονου Ρομά Κώστα Φραγκούλη από αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ.

Πώς έγινε

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν το βράδυ όταν ο 36χρονος και ο 30χρονος βρίσκονταν στην ίδια παρέα. Κάποια στιγμή, άρχισαν να μιλάνε και σε λίγη ώρα τα αίματα άναψαν και άρχισαν να τσακώνονται για οικονομικά ζητήματα. Να σημειωθεί πως και οι δύο ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Τότε, ήταν που ο 36χρονος έβγαλε μια καραμπίνα και πυροβόλησε τον 30χρονο στον θώρακα.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε θανάσιμα τραυματισμένος στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. Τελικά, υπέκυψε στα τραύματά του λίγες ώρες αργότερα.

Δείτε επίσης: Νύχτα συγκρούσεων στη Δυτική Αττική: Γιγαντιαία επιχείρηση της αστυνομίας σε καταυλισμούς Ρομά

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This