Σύμφωνο συμβίωσης υπέγραψαν Τούνη – Αλεξάνδρου: «Δεν ήθελα πολιτικό γάμο»

Must Read

Σύντομα θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον μπέμπη τους η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, με την γνωστή influencer να ανακοινώνει μέσω Instagram ότι οι δυο τους υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης. 

Όπως εξήγησε η ίδια, δεν επιθυμούσε να κάνει πολιτικό γάμο και προκειμένου να μην υπάρχει πρόβλημα με την αναγνώριση του παιδιού, προχώρησαν σε αυτή την διαδικασία. Η ίδια μάλιστα λέει ότι, θέλει να φορέσει νυφικό στο μέλλον και να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει τρικούβερτο γλέντι με τα όλα του.

«Έχω μια ανακοίνωση να κάνω. Έχουμε υπογράψει μόλις σύμφωνο συμβίωσης με τον Δημήτρη. Θέλαμε να μπορεί να αναγνωριστεί αυτόματα ο μπέμπης μόλις γεννηθεί με το καλό! Κι επειδή δεν έχουμε παντρευτεί, θα ήταν λίγο περίπλοκη, χρονοβόρα και κοστοβόρα διαδικασία να γίνει με διαφορετικό τρόπο. Για όσες με ρωτάτε… δεν θα ήθελα πολιτικό γάμο, ούτε βεβιασμένα θρησκευτικό. Όοοοοταν και αν με το καλό παντρευτώ, θέλω να περάσουμε καλά, να πιούμε, να χορέψουμε. Γενικά να γίνει ο γάμος για εμάς, όχι για το μωρό», έγραψε πάνω στα βίντεο η Ιωάννα Τούνη.

«Μέχρι τώρα έτρεχα. Έχω στα χέρια μου το σύμφωνο συμβίωσης. Το κάναμε, ώστε όταν γεννηθεί ο μπέμπης με το καλό να μπορεί να πάρει κατευθείαν το όνομα του Δημήτρη, γιατί δεν έχουμε παντρευτεί ακόμα», ανέφερε στη συνέχεια.

«Να ξέρετε, το κάναμε, γιατί δεν θα ήθελα να παντρευτώ έτσι βεβιασμένα. Το έχω στο μυαλό μου ότι αν παντρευτώ, θέλω να βάλω τη νυφικάρα μου την τέλεια, να έχω το κορμί το σούπερ, να χορέψω, να πιω, να διασκεδάσω ελεύθερα, γιατί τώρα δεν μπορώ με την εγκυμοσύνη, ζορίζομαι. Πρακτικά, νομίζω ότι βάση νόμου είμαι και παντρεμένη πλέον» είπε η ξανθιά Θεσσαλονικιά influencer.

https://www.youtube.com/watch?v=rUlz5eBQ3L8

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This