Μήνυμα από το 112 σε Κέρκυρα και Ήπειρο για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα – Κατολισθήσεις στα Ιωάννινα

Προελαύνει η κακοκαιρία Gaia

Must Read

Η κακοκαιρία Gaia έκανε την εμφάνιση της σε Κέρκυρα και Ήπειρο με αποτέλεσμα οι κάτοικοι των εν λόγω περιοχών να έχουν ήδη λάβει προειδοποιητικό μήνυμα από την υπηρεσία 112 της Πολιτικής Προστασίας για περιορισμό των μετακινήσεων λόγω επικείμενων έντονων καιρικών φαινομένων.

Συγκεκριμένα, το γραπτό μήνυμα που εστάλη στα κινητά αναφέρει: «Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες -άνεμοι) από σήμερα το απόγευμα έως τις μεσημβρινές ώρες της 11/12 σε Ήπειρο, Κέρκυρα. Περιορίστε τις μετακινήσεις σας στις απολύτως απαραίτητες και ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».

Διαβάστε επίσης: Σε επιφυλακή ο κρατικός μηχανισμός για την κακοκαιρία GAIA – Κλειστοί δρόμοι στην Κέρκυρα

Κατολισθήσεις έκλεισαν το οδικό δίκτυο στα Ιωάννινα

Σοβαρά προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στο Νομό Ιωαννίνων από τη συνεχιζόμενη βροχόπτωση των τελευταίων ωρών. Τα προβλήματα αφορούν σε καταπτώσεις που εκδηλώνονται σε πολλές περιοχές όπως στα Τζουμέρκα, την Κόνιτσα και την Λάκκα Σουλίου.

Όπως αναφέρει το epiruspost, από το πρωί του Σαββάτου η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Ηπείρου παρεμβαίνει με οκτώ μηχανήματα για την αποκατάσταση της βατότητας.

Φωτό: epiruspost

Μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις φερτά υλικά και πέτρες καταλήγουν στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πρόσκαιρα προβλήματα στο οδικό δίκτυο και η προσοχή των οδηγών θα πρέπει να είναι αυξημένη.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, από τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου και μέχρι την Κυριακή το μεσημέρι η κακοκαιρία αναμένεται να ενταθεί, για αυτό και η Πολιτική Προστασία εφιστά την προσοχή όλων και ζητά από τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This