Πατέρας έδειρε δασκάλα γιατί δεν του έδινε το… παιδί του!

Must Read

Πατέρας χειροδίκησε εις βάρος δασκάλας δημοτικού, επειδή αρνήθηκε να τον αφήσει να παραλάβει το παιδί του!

Το απίστευτο σκηνικό συνέβη την Παρασκευή 18/10 στο 14ο Δημοτικό σχολείο Χανίων, όταν ένας 38χρονος πήγε, σαν καλός γονιός, να πάρει το παιδί του στο σχόλασμα. Μόνο που η 52χρονη δασκάλα του αρνήθηκε να του το παραδώσει, με αποτέλεσμα ο πατέρας του παιδιού να γίνει έξω φρενών και να της επιτεθεί.

Ο λόγος της άρνησής της; Μια προσωρινή δικαστική απόφαση, η οποία του επιβάλλει περιοριστικά μέτρα σε σχέση με το παιδί.

Μετά το ατυχές περιστατικό, στο σχολείο κατέφθασε η μητέρα του παιδιού, αλλά και η αστυνομία, η οποία συνέλαβε το δράστη με τη διαδικασία του αυτοφώρου, ενώ η δασκάλα αποφάσισε να υποβάλλει μήνυση εναντίον του.

Σε ένδειξη συμπαράστασης στη δασκάλα, εξάλλου, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων αποφάσισε το σχολείο να παραμείνει κλειστό τη Δευτέρα 21/10, οπότε και θα δικαστεί η αυτόφωρη διαδικασία για το περιστατικό βίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:
«Έχουμε υποχρέωση να κάνουμε ό,τι περνάει απ’ το χέρι μας, για να διασφαλίσουμε ένα ήρεμο και ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά μας και τους δασκάλους του, ώστε να μπορούν να ασκούν αναπόσπαστα το λειτούργημα τους. Οτιδήποτε λιγότερο, είναι απλά ανεπίτρεπτο.

Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 14ου Δημοτικού σχολείου Χανίων, σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους δασκάλους αλλά και διαμαρτυρίας και αφύπνισης προς την πολιτεία, αποφάσισε να κρατήσει κλειστό το σχολικό συγκρότημα την Δευτέρα 21/10, που θα δικαστεί η αυτόφωρη διαδικασία για το περιστατικό βίας που έγινε στον χώρο του σχολείου μας την Παρασκευή 18/10, με θύμα μια δασκάλα του σχολείου μας.

Θεωρούμε αυτονόητη την συμμετοχή και την συμπαράσταση και των υπολοίπων γονέων του σχολείου μας, προκειμένου να μην επιτρέψουμε να ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο».

Πηγή: cretapost

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This