Κρήτη: Ελεύθερος ο 13χρονος που κατηγορείται για βιασμό από συμμαθήτριά του

Αύριο Δευτέρα η εξέταση της 13χρονης από ιατροδικαστή

Must Read

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της 13χρονης μαθήτριας από την Ιεράπετρα της Κρήτης, η οποία κατήγγειλε συμμαθητή της ότι τη βίασε σε οικοδομή δίπλα από το σχολείο τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, ελεύθεροι με εντολή Εισαγγελέα αφέθηκαν τόσο ο κατηγορούμενος για βιασμό μαθητής, όσο και η μητέρα του, οι οποίοι και είχαν συλληφθεί μετά την καταγγελία που έκανε η 13χρονη, με τον Εισαγγελέα να έχει διατάξει Παιδοψυχιατρική Πραγματογμωμοσύνη για τον 13χρονο, ενώ αναμένεται να οριστεί τακτική δικάσιμος για τη μητέρα του.

Παράλληλα, η 13χρονη που φέρεται να είναι το θύμα της υπόθεσης αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή αύριο, Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, προκειμένου να διαπιστωθεί αν συνέβη ή όχι η σεξουαλική κακοποίηση που καταγγέλθηκε.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο 13χρονοι μαθητές είχαν έρθει πιο κοντά τις τελευταίες ημέρες και χθες Σάββατο έδωσαν ραντεβού να βρεθούν σε οικοδομή δίπλα από το σχολείο όπου φοιτούν στην Ιεράπετρα. Η 13χρονη ανέφερε στις αρχές πως, μόλις βρέθηκαν μόνοι τους, ο συνομήλικός της την ακινητοποίησε και τη βίασε.

Σε κατάσταση σοκ, το κορίτσι ενημέρωσε τη μητέρα του για το συμβάν και αμέσως οι γονείς της 13χρονης κατήγγειλαν το περιστατικό στις τοπικές Αρχές. Οι αστυνομικοί μέσα σε λίγη ώρα εντόπισαν και συνέλαβαν τον 13χρονο, αλλά και την μητέρα του με την κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This