Αδίστακτοι εγκληματίες έκλεψαν λεφτά από τη «Φλόγα»

Οι διαρρήκτες μπήκαν στα γραφεία του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Καρκίνο της Πάτρας και άρπαξαν 600 ευρώ και μία τηλεόραση

Must Read

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν οι αδίστακτοι διαρρήκτες που «τρύπωσαν» στα γραφεία του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Καρκίνο «Η Φλόγα» στην Πάτρα και έκλεψαν χρήματα που προορίζονταν για παιδάκια που δίνουν μάχη με τον καρκίνο. Από τα χέρια τους δεν γλίτωσε ούτε η τηλεόραση που βρισκόταν στο σημείο.

Η κλοπή έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής. Οι «ιερόσυλοι» μπήκαν στα γραφεία του συλλόγου πιθανότατα από το διπλανό διαμέρισμα. Παραβίασαν την μπαλκονόπορτα και έκλεψαν το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ, που ήταν σε ένα συρτάρι, και μία τηλεόραση. Στα γραφεία του συλλόγου υπήρχε και ένα laptop, το οποίο οι διαρρήκτες δεν πήραν.

Η πόρτα που παραβίασαν οι διαρρήκτες

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας η πρόεδρος της «Φλόγας», δημοσιογράφος Μαρίνα Ριζογιάννη, άνοιξε το γραφείο του συλλόγου και διαπίστωσε έκπληκτη τη διάρρηξη. Χαρακτήρισε, δε, το γεγονός ιεροσυλία φανερά εξοργισμένη. «Και μόνο που θα έπαιρναν τα χρήματα παιδιών που αγωνίζονται για την ασθένειά τους είναι ιεροσυλία», τόνισε η κυρία Ριζογιάννη.

Πιθανολογείται, μάλιστα, πως το περιστατικό δεν ήταν τυχαίο, αφού οι δράστες ήξεραν καλά τι έκαναν, όμως τελικά την πάτησαν και πιάστηκαν «αδιάβαστοι». Ο σύλλογος είχε κάνει το καθιερωμένο του bazaar στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου το Σάββατο στην Πάτρα. Προφανώς οι δράστες το γνώριζαν και πίστευαν ότι τα στελέχη του συλλόγου θα έχουν μεταφέρει τα έσοδα από το bazaar στα γραφεία. Ωστόσο λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο, αφού τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν δεν είχαν μεταφερθεί εκεί.

Τα γραφεία του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Καρκίνο «Η Φλόγα»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This