Σοκάρουν τα ευρήματα στο Μαρούσι: Η 17χρονη κατακρεούργησε με 40 μαχαιριές την 23χρονη!

Ο πατέρας της ανήλικης φέρεται να αποκάλυψε ότι η κόρη του αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και λαμβάνει αγωγή

Must Read

Φρικιαστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την άγρια δολοφονία της 23χρονης στο Μαρούσι από μία ανήλικη φίλη της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 17χρονη κατακρεούργησε κυριολεκτικά την 23χρονη φίλη της, αφού της κατάφερε περίπου 40 χτυπήματα τόσο με μαχαίρι όσο και με ένα μπουκάλι. Αρχικά τη χτύπησε με ένα μπουκάλι στο κεφάλι, με αποτέλεσμα η 23χρονη να υποστεί σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση, στη συνέχεια της κατάφερε μαχαιριές με ένα μικρό μαχαίρι, ενώ με ένα κουζινομάχαιρο φαίνεται να της κατάφερε τα θανατηφόρα τραύματα. Συνολικά ο ιατροδικαστής μέτρησε 40 μαχαιριές. Το σκηνικό διήρκησε πάνω από μισή μέρα, με την γιαγιά της δράστιδος να ακούει της φωνές και να ειδοποιεί την αστυνομία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η καθ΄ομολογίαν δολοφόνος πάσχει από ψυχική νόσο και λαμβάνει εδώ και χρόνια φαρμακευτική αγωγή την οποία είχε διακόψει τον τελευταίο καιρό. Το μόνο που κατάφερε να ψελλίσει η ανήλικη δράστρια κατά τη σύλληψή της ήταν «θόλωσα και τη σκότωσα» όταν το θύμα της ζήτησε να μην ξαναβρεθούν. Ο Εισαγγελέας άσκησε σε βάρος της 17χρονης ποινική δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοχρησία και παρέπεμψε την δικογραφία σε ανακριτή ανηλίκων. Η 17χρονη ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί έως την Πέμπτη, ενώ ο δικηγόρος της οικογένειας υπέβαλε αίτημα για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

 






Διαβάστε ακόμα:

Δολοφονία 22χρονης στο Μαρούσι: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία σε βάρος της 17χρονης δράστιδας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This