Ξαφνικά μετά την παρακολούθηση Χατζηδάκη από την ΕΥΠ, κάνουν εφόδους σε… εταιρείες για το Predator

«Σόου» για να στραφεί η προσοχή μακριά από την ΕΥΠ

Must Read

Σχεδόν εννέα μήνες μετά και αφού βγήκαν στη δημοσιότητα αποκαλύψεις-φωτιά για την παρακολούθηση του υπουργού Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη, δόθηκε εντολή για να γίνουν έφοδοι σε εταιρείες και σπίτια που σχετίζονται με το παράνομο λογισμικό Predator.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την εντολή για τους ελέγχους έδωσε η Εισαγγελία Πρωτοδικών που χειρίζεται την υπόθεση και πρόκειται για τουλάχιστον 6 εταιρίες και πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Η καθυστερημένη εξέλιξη μόλις λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη ότι ο Χατζηδάκης ήταν θύμα παρακολούθησης από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, με την κωδική ονομασία «5046c», μοιάζει με σόου του πρωθυπουργού, ο οποίος επιχειρεί να στρέψει τα φώτα στους… ιδιώτες. 

Άλλωστε, την ώρα που τα διεθνή ΜΜΕ αλλά και μέλος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος «καρφώνουν» τον Έλληνα πρωθυπουργό για τις υποκλοπές και παρακολουθήσεις μέσω του Predator, ο ίδιος κάνει τον ανήξερο, υποστηρίζοντας ότι δεν είχε ιδέα για τις υποκλοπές.

Δείτε επίσης:

«Κόμπρα» ο Κυριάκος! Το σχέδιο απεμπλοκής από το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This