«Κόμπρα» ο Κυριάκος! Το σχέδιο απεμπλοκής από το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων

Ελίχθηκε σαν χέλι και ξέφυγε από την αντιπολίτευση

Must Read

Όσοι είχαν χαρακτηρίσει στο παρελθόν τον πρωθυπουργό ως τσιτάχ της Μεσογείου, φαίνεται πως έπεσαν μέσα.

Μόνον ένας ευφυής πολιτικός όπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έβρισκε τρόπο να γλιτώσει από την μέγγενη της αντιπολίτευσης η οποία θέλει να τον στείλει στο ειδικό δικαστήριο με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας, επειδή όπως προκύπτει η ΕΥΠ παρακολουθούσε πολιτικά πρόσωπα χωρίς να συντρέχει λόγος εθνικής ασφάλειας.

Εκεί λοιπόν που όλοι θεωρούσαν πως ο Κυριάκος βρίσκεται σε απόγνωση και αναγκάζεται να συναντά συνέχεια και δημόσια τον Κωστή Χατζηδάκη για να το αμβλύνει τις εντυπώσεις, έσκασε η «βόμβα».

ΕΥΠ εσείς; Predator εμείς! 

Έτσι λοιπόν, με εντολή Κυριακού, διεξάγεται ευρεία αστυνομική επιχείρηση με εφόδους σε σπίτια και γραφεία των ατόμων που θεωρούνται ότι εμπλέκονται με το λογισμικό Predator! Το «χτύπημα της κόμπρας» από τον πρωθυπουργό!

Με αυτόν τον τρόπο, ο Κυριάκος ετοιμάζεται να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας από την ΕΥΠ που ενδέχεται να τον στείλει στο εδώλιο, στο Predator με το οποίο ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμμία σχέση!

Μία πηγή μου πάντως επιμένει πως το συγκεκριμένο σχέδιο ήταν ιδέα του υπουργού επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη. Δεν θέλω να το πιστέψω, διότι εάν ισχύει, η Ελλάδα θα στερηθεί συντομότερα από το εκτιμώμενο τις υπηρεσίες του Κυβερνήτη της…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This