Χλιδάτη ζωή και παρεάκι με κροίσο έκανε η Εύα Καϊλή

Ο 35χρονος σύντροφός της, Φραντσέσκο Τζόρτζι, με τον οποίο έχει αποκτήσει μια 18 μηνών κόρη, έχει πολυτελή τρόπο διαβίωσης, με βάση τον λογαριασμό του στο Instagram

Must Read

«Σφάζει» την Εύα Καϊλή, άλλες φορές με «βαμβάκι», άλλες με… νυστέρι, κορυφαία σε πωλήσεις βρετανική εφημερίδα, η οποία κάνει λόγο για χλιδάτη ζωή με διακοπές σε ιδιωτικό νησί δισεκατομμυριούχου, αλλά και απότομη πτώση, τη στιγμή μάλιστα που, όπως γράφει, «είχε τον κόσμο στα πόδια της».

Σε άρθρο με τίτλο «Selfie στην παραλία και παρέα με τον Ρίτσαρντ Μπράνσον στο Νέκερ: Η λαμπερή ζωή της Εύας Καϊλή, τηλεπαρουσιάστριας που έγινε αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η οποία κατηγορείται ότι πήρε μίζες από το Κατάρ», η «Daily Mail» αποκαλεί την Ελληνίδα ευρωβουλευτή «το glamour girl της Ε.Ε.». Αφού αναφέρει ότι είναι «όμορφη, με έναν Ιταλό σύντροφο, πολυτελές lifestyle και μια κόρη που είναι μωρό», σημειώνει ότι «έκανε παρέα με άτομα σαν τον Ρίτσαρντ Μπράνσον και άρχιζε να αποκτάει δύναμη και επιρροή». «Με λίγα λόγια, είχε τον κόσμο στα πόδια της» γράφει το δημοσίευμα, προσθέτοντας ότι τώρα «κινδυνεύει να χάσει τα πάντα».




Επικαλείται, δε, τον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram της Εύας Καϊλής για να αναφέρει ότι ταξίδευε συχνά με προορισμό το Παρίσι, το Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και την Ουάσινγκτον. Αφού δημοσιεύει selfie που έβγαλε η Καϊλή σε νησί του Αιγαίου, το δημοσίευμα αναφέρει ότι το καλοκαίρι του 2017 πήγε διακοπές στο νησί Νέκερ των Παρθένων Νήσων της Καραϊβικής και ήπιε ποτό σε μπαρ του νησιού με τον ιδιοκτήτη του Ρίτσαρντ Μπράνσον και άλλα άτομα. «Οταν συναντάς μύθους» σχολίασε η Καϊλή δίπλα από τη φωτογραφία που ανάρτησε, δηλώνοντας παράλληλα πολύ χαρούμενη. Την ίδια περίοδο, δε, φέρεται ότι πήγε διακοπές στην Κροατία και την Ιταλία.

Η βρετανική εφημερίδα αναφέρει ότι και ο 35χρονος σύντροφός της Φραντσέσκο Τζόρτζι, με τον οποίο έχει αποκτήσει μια 18 μηνών κόρη, έχει πολυτελή τρόπο διαβίωσης, με βάση τον λογαριασμό του στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CgeR6BzK42s/?hl=el

Φωτογραφίες που ανάρτησε τον δείχνουν να κάνει σκι στις Άλπεις, ιστιοπλοΐα στη Μεσόγειο, να οδηγεί Range Rover και να συναντάει τον Δαλάι Λάμα.

https://www.instagram.com/p/CSFSgnkMxBL/?hl=el

https://www.instagram.com/p/BdYQS_DHWMS/?hl=el

https://www.instagram.com/p/BaD7jIJHHwo/?hl=el

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This