Πτώση αεροσκάφους στην Κρήτη: «Βοηθήστε με, πνίγομαι, δεν αντέχω άλλο»! φώναζε ο άντρας που πνίγηκε- Τα σενάρια για την πτώση

Ο 28χρονος βγήκε στη στεριά ασφαλής

Must Read

Τις συγκλονιστικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν στην θαλάσσια περιοχή κοντά στο Κακό όρος, στο Ηράκλειο της Κρήτης, αμέσως μετά την πτώση του μονοκινητήριου αεροσκάφους περιέγραψε ο αστυνομικός της Άμεσης Δράσης, Γιάννης Κουρούπης, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο της συντριβής και έδωσε μάχη για να βγάλει από το νερό τους δύο άντρες.

Σύμφωνα με το cretalive, ο αστυνομικός μαζί με δυο πυροσβέστες ήταν από τους πρώτους που βούτηξαν στην θάλασσα για να βοηθήσουν τους δύο επιβάτες που πάλευαν με όσες δυνάμεις είχαν να βγουν στην επιφάνεια και να κολυμπήσουν προς την στεριά.

Σύμφωνα με τον κ. Κουρούπη, ο 68χρονος, που τελικά έφυγε από τη ζωή, φώναζε: «Βοηθήστε με, πνίγομαι, δεν αντέχω άλλο»!

Ο νεότερος επιβάτης, 28χρονος, ο οποίος φέρεται να φορούσε στολή πιλότου είχε πλησιάσει πιο κοντά στη στεριά αλλά έδειχνε να τον εγκαταλείπουν οι δυνάμεις του.  Τότε, ο αστυνομικός φώναξε σε όσους ήταν στην ξηρά και παρακολουθούσαν να του πουν την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσει για να βγει.

Κάποια στιγμή ο νεαρός ένιωσε ανήμπορος και φώναξε «Βοηθήστε με, μην με αφήσετε να πνιγώ». Τελικά ο 28χρονος βγήκε στη στεριά ασφαλής με τη βοήθεια του αστυνομικού και ενός εκ των δύο πυροσβεστών.

Την στιγμή που το νεαρότερο θύμα του δυστυχήματος έδινε τον δικό του αγώνα, ήταν αργά για τον 68χρονο που δεν μπόρεσε να αντέξει και χάθηκε στο νερό…

Όταν τον ανέσυραν, οι διασώστες του έκαναν ΚΑΡΠΑ αλλά δεν ανταποκρίθηκε. Πληροφορίες του Cretalive αναφέρουν ότι στο στήθος είχε μία μεγάλη τομή που ίσως να προερχόταν από χειρουργείο.

Δείτε επίσης: Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός ο ένας εκ των δύο επιβατών από την πτώση του αεροσκάφους


 

 

Τις έρευνες για την πτώση του αεροσκάφους θα αναλάβει είτε η Επιτροπή Διερεύνησης Ατυχημάτων και Ασφάλειας Πτήσεων είτε το Λιμενικό Σώμα, σύμφωνα με το creta24.gr.

Δύο είναι τα βασικά σενάρια που εξετάζονται για τα αίτια της τραγωδίας.

Το πρώτο έχει να κάνει με βλάβη στο αεροσκάφος και το δεύτερο ένα από τα δύο πρόσωπα να αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας.

Οι πρώτες εκτιμήσεις πέφτουν πάνω στον 68χρονο ο οποίος μπορεί να έπαθε κάτι. Στη συνέχεια ο νεότερος, στην προσπάθειά του να τον βοηθήσει, έχασε τον έλεγχο του αεροσκάφους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This