Σήμερα η κηδεία της άτυχης Ζέφης που πέθανε ενώ έτρωγε στο Ρέθυμνο – Σε σοκ οι δικοί της άνθρωποι

Must Read

Συγκλονισμένο παραμένει το Ρέθυμνο από τον τραγικό θάνατο της 30χρονης Ζέφης που έφυγε από τη ζωή αφού πνίγηκε με σουβλάκι ενώ έτρωγε με φίλους της, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες της άτυχης γυναίκας, η οποία ήταν εργοθεραπεύτρια και τα τελευταία χρόνια είχε επιστρέψει από την Κάλυμνο στο Ρέθυμνο, ενώ ήταν εθελόντρια στο Σύλλογο Γονέων Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου και στο Ειδικό Σχολείο, θα της πουν σήμερα το τελευταίο αντίο στις 2 το μεσημέρι στον ιερό ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης (Κουμπέ) στο νεκροταφείο Ρεθύμνου.

Άνθρωποι που γνώριζαν την Ζέφη δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν το πόσο άδικα έφυγε από τη ζωή κάνοντας λόγο για μια εξαιρετική επαγγελματία και συνάδελφο, που ήταν πάντα ευγενική, πρόθυμη και καλοσυνάτη.

«Σοκαριστήκαμε όσοι σε γνωριζαμε…Τί να πω για τον άδικο χαμό σου;! Η είδηση του θανάτου σου μοιαζει ψέμα. Ζέφη μου, πολυ άδικα σου στάθηκε η ζωή. Καλό ταξίδι & Καλό παράδεισο χαμογελαστό πλάσμα» γράφει μια φίλη της άτυχης 30χρονης.

«Καλό ταξίδι Ζεφη μου κρίμα ήσουν ένας πολύ όμορφος άνθρωπος και συναδελφος δεν θα ξεχάσω ποτέ την όμορφη παρέα μας στην Κάλυμνο και τα γέλια που ρίχναμε στο καλντερίμι και στα κασονια. Κρίμα πολύ κρίμα για έναν τόσο χαμογελαστό και νέο άνθρωπο. Καλό ταξίδι να έχεις και που ξέρεις εκεί πανω θα συνεχίσουμε τα γλέντια μας» σημειώνει άνθρωπος που είχε συνεργαστεί με την Ζέφη στην Κάλυμνο.

«Μαύρη μέρα σήμερα για το Ρέθυμνο και για την Ειδική Αγωγή! Η Ζέφη μας, η γλυκύτατη μας εργοθεραπεύτρια, χρόνια εθελόντρια στον Σύλλογο Γονέων Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου και στο Ειδικό Σχολείο και μετά από σπουδές και μεταπτυχιακά, αναπληρώτρια σε άλλα μέρη, φέτος τα έφερε η μοίρα να επιστρέψει στο σχολείο μας και στα αγαπημένα της παιδιά… κι όμως η μοίρα τα φέρνει όπως αποφασίζει εκείνη… Άδικα έφυγε χτες τη νύχτα μετά από πνιγμό με φαγητό και μπροστά σε φίλους! Μας λυπεί ιδιαίτερα και μας αφήνει μια αίσθηση αδικίας ο αναπάντεχος χαμός της! Ας είναι ελαφρύ το χώμα Ζέφη μας και κουράγιο στην οικογένεια!» γράφει ένας εξ αυτών.

«Μας έλεγε να την λέμε “Ζεφη” γιατί ήταν μόλις 24 όταν μας δίδαξε. Γίναμε φίλοι όλοι μαζί. Μας στάθηκε στα πρώτα μας ξεκινήματα, μας στήριξε. Και πάντα έλεγε “στην θεωρία δεν θα μάθετε πολλά, αλλά στην πράξη”. Ρωτούσε για εμάς. Η ζωή την πήγε ψηλά και της άξιζε γιατί ήταν πολύ καλή στο επάγγελμα της. Και το αγαπούσε με όλη την ψυχή της! Όμως η ζωή αποφάσισε να φύγει στα 30. Με μεγάλη θλίψη ευχόμαστε καλό παράδεισο όλη η ομάδα εργοθεραπείας! Θα θυμάμαι πάντα την Ζεφη» αποχαιρετά την άτυχη 30χρονη μια συνεργάτης της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This