Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένη παρασύρθηκε από ηλεκτρικό πατίνι

Μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο

Must Read

Μια ηλικιωμένη γυναίκα τραυματίστηκε χθες το βράδυ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν ένας 40χρονος Ρώσος τουρίστας την παρέσυρε οδηγώντας ηλεκτρικό πατίνι.

Πιο συγκεκριμένα, ο οδηγός κινούνταν αντίθετα στο ρεύμα, στην οδό Τσιμισκή και η ηλικιωμένη βγήκε μπροστά του, όταν επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο από σημείο που δεν υπήρχε διάβαση πεζών.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και παρέλαβε την ηλικιωμένη που τραυματίστηκε στα χέρια. Ο 40χρονος τουρίστας συνελήφθη.

Το περιστατικό αυτό συνέβη λίγες, μόνο ημέρες μετά τη σύγκρουση μηχανής που οδηγούσε 18χρονος με πατίνι που οδηγούσε έφηβος, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό, κάτι που τονίζει ακόμα περισσότερο το πρόβλημα με τα ηλεκτρικά πατίνια για τα οποία δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση που να τα εντάξει στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This