Εμφύλιος στο κοινοβούλιο: Βουλευτές της ΝΔ «περικύκλωσαν» τον Κ. Σκρέκα στα υπουργικά έδρανα!

«Γαλάζιο» αντάρτικο για την ρύθμιση του άρθρου 88

Must Read

Πρωτοφανείς ήταν οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν πριν από λίγη ώρα στο ελληνικό κοινοβούλιο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ξέσπασε… «γαλάζιο» αντάρτικο καθώς οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Βλάχος, Περικλής Μαντάς και Γιάννης Παππάς περικύκλωσαν τον Υπουργό Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα για την ρύθμιση του άρθρου 88!

Ο κ. Βλάχος ανέφερε: «Ξέρετε τι κάνετε; Ακυρώνετε το πλαίσιο και δεν φέρνετε άλλο», ενώ ο κ. Μαντάς πρόσθεσε: «Δεν μπορεί μία ασυνέπεια του κράτους να την πληρώνουν οι πολίτες. Γιατί δεν δίνουμε κατά παρέκκλιση δόμηση μέχρι να έρθει το νομικό πλαίσιο».

Από την πλευρά του, ο κ. Σκρέκας τόνισε ότι η κατά παρέκκλιση δόμηση στις εκτός σχεδίου περιοχές έχει καταργηθεί με νόμο το 2020. «Έχετε ψηφίσει αυτό το νόμο κύριοι συνάδελφοι», είπε.

Η ένταση συνεχίστηκε με τους τρεις βουλευτές να πλησιάζουν τον Υπουργό στο έδρανό του.

Η αντίδραση των υπόλοιπων παρευρισκομένων ήταν άμεση.

Μάλιστα, ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης είπε στους… «αντάρτες» ότι είναι απαράδεκτο να κάνουν τέτοια πράγματα μέσα στην αίθουσα και θα ήταν καλύτερα να μιλήσουν εκτός. Αυτό έγινε. Οι βουλευτές μαζί με τον Υπουργό βγήκαν από την αίθουσα του κοινοβουλίου.

Τι αναφέρει η ρύθμιση του άρθρο 88

Αφορά στην μερική παράταση που δίνεται στην κατά παρέκκλιση οικοδόμηση ακινήτων σε εκτός σχεδίου περιοχές. Με την ρύθμιση μπορούν να οικοδομούνται ακίνητα χωρίς να υπάρχει Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο αν η αίτηση για έκδοση οικοδομικής άδειας ή προέγκρισης υποβληθεί μέχρι και την 30ή Σεπτεμβρίου 2023.

Οι βουλευτές ζητούν η παράταση να ισχύσει είναι για όλους, δηλαδή και για αυτούς που δεν έχουν κάνει αίτηση για οικοδομική άδεια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This