Τραγωδία: Κλείστηκε για 17 ώρες στο ασανσέρ – Φώναζε βοήθεια αλλά ο άνδρας της πέθαινε

Βρήκε τον σύζυγό της νεκρό, όταν τελικά απεγκλωβίστηκε

Must Read

Μια αδιανόητη τραγωδία σημειώθηκε στην Κοζάνη το απόγευμα της Τρίτης, όταν μια γυναίκα εγκλωβίστηκε στο ασανσέρ και έμεινε εκεί για ώρες φωνάζοντας βοήθεια, ενώ ο σύζυγός της άφηνε την τελευταία του πνοή. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kozanimedia, η γυναίκα κλείστηκε στο ασανσέρ στις 6 το απόγευμα και δεν είχε μαζί της το κινητό της τηλέφωνο για να ειδοποιήσει κάποιον. Η ίδια καλούσε απεγνωσμένη σε βοήθεια, καθώς ο σύζυγός της βρισκόταν στο διαμέρισμα.

Η άτυχη γυναίκα έμεινε εκεί για 17 ώρες, μέχρι να ακούσει τις φωνές της μια γειτόνισσα, το επόμενο πρωί. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και αστυνομικοί. Αφού τελικά απεγκλωβίστηκε, χτύπησε το κουδούνι όμως ο σύζυγός της δεν άνοιγε.

Η ίδια κάλεσε κλειδαρά και όταν τελικά κατάφερε να μπει στο σπίτι της, διαπίστωσε ότι ο σύζυγός της ήταν νεκρός. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τη σορό του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο σύζυγός της είχε καταλήξει από παθολογικά αίτια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This