Οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Στο ψυχιατρείο ο 29χρονος που σκότωσε τη μητέρα του

Οι γείτονες σύμφωνα με μαρτυρίες άκουσαν φωνές και φασαρία στο διαμέρισμα

Must Read

Στο ψυχιατρείο οδηγήθηκε ο 29χρονος ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε την μητέρα του το απόγευμα της Τετάρτης στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας πρότεινε να μεταφερθεί στο ψυχιατρείο όπου αποφασίστηκε ο εγκλεισμός του. Υπενθυμίζεται ότι η 60χρονη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή από αστυνομικούς σε διαμέρισμα πολυκατοικίας της οδού Παπαδιαμάντη, λίγο μετά τις 17:00 και έπειτα από κλήσεις περίοικων. Ο 29χρονος ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι ο ίδιος σκότωσε τη μητέρα του. Ο καθ’ ομολογίαν δράστης αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και λάμβανε σχετική φαρμακευτική αγωγή.

 



«Ήρθαν δυο ασθενοφόρα, μετά την Αστυνομία. Μάλλον τη σκότωσε. Άκουσα κάτι φωνές. Τον 29χρονο τον γνώριζα φυσιογνωμικά μόνο, αλλά δεν είχε δώσει ποτέ τέτοιο δικαίωμα. Δεν είχαν δώσει δικαιώματα στην γειτονιά… ήταν ένα μεγάλο ΣΟΚ για όλους», τόνισε καταστηματάρχης της περιοχής, λίγο μετά την εύρεση του πτώματος.

Υπενθυμίζεται πως ο 29χρονος γιος της ομολόγησε τη δολοφονία της μητέρας του και σήμερα, Πέμπτη 22/12, αναμένεται να εξεταστεί από ψυχίατρο.

Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκε ένα μαχαίρι κουζίνας που είχε ίχνη αίματος, με την 60χρονη να φέρει αρκετές μαχαιριές στο σώμα της. Η έκθεση του ιατροδικαστή θα δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τα αίτια θανάτου της γυναίκας.

 

 

«Παγωμένη» είναι η κοινωνία στην περιοχή της Καλαμαριάς. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, ο 29χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή. Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος χθες το βράδυ, Τετάρτη 21/12, μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική προκειμένου να εξεταστεί, ενώ θα βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα και του ανακριτή, εφόσον κριθεί ότι το επιτρέπει η ψυχική του υγεία. Όπως όλα δείχνουν όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο καυγά, ο οποίος ξέφυγε. Η σορός της ατυχής γυναίκας θα μεταφερθεί σήμερα στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία και από την νεκροψία – νεκροτομή θα πέσει περισσότερο φως σχετικά με τις συνθήκες της δολοφονίας.

 

 






Διαβάστε ακόμα:

Με κουζινομάχαιρο σκότωσε τη μάνα του, αφού πρώτα την ξυλοκόπησε, ο 29χρονος στην Καλαμαριά!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This