Δικηγόρος οικογένειας 29χρονος που σκότωσε τη μητέρα του: «Δεν γνωρίζει τι έκανε»

Ζήτησε από τα μέσα ενημέρωσης να αντιμετωπίσουν την υπόθεση με σεβασμό

Must Read

Ακόμα στο σκοτάδι βρίσκεται ο 29χρονος που ξυλοκόπησε και μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την ίδια του την μητέρα στην Καλαμαριά σχετικά με το φρικτό και τραγικό περιστατικό, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, Λεωνίδα Σιδηρόπουλο.

«Μέχρι τώρα δεν έχει καταλάβει τι έχει συμβεί και η παράκλησή μου προς τα ΜΜΕ είναι ο σεβασμός γιατί έχουμε μια απώλεια ανθρώπινης ζωής και έναν άνθρωπο ψυχικά διαταραγμένο και καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό αν καταλάβει ότι σκότωσε τη μητέρα του», ανέφερε, σε δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους.

Ο ίδιος τόνισε ότι θα πρέπει η υπόθεση να αντιμετωπιστεί με σεβασμό. Όπως είπε «διαπιστώνω συμπτώματα ανθρωποφαγίας και κανιβαλισμού. Καταλαβαίνω ότι πρέπει να καλύψουμε την είδηση, όμως το να δημοσιεύονται φωτογραφίες, να δημοσιεύονται ανακρίβειες ότι ήταν μία οικογένεια που υπήρχε διαμάχη μεταξύ του παιδιού και της μητέρας ή ότι την ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου, είναι ανακρίβειες με όλη τη σημασία της λέξεως».

Ο δικηγόρος είπε ότι η οικογένεια ήταν πάρα πολύ αγαπημένη και ο 29χρονος αγαπά και αγαπούσε και τους δύο γονείς του.

Ο κ. Σιδηρόπουλος δεν θέλησε να δώσει πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το έγκλημα. Το μόνο που είπε είναι ότι ο φερόμενος ως δράστης είναι υπό φαρμακευτική αγωγή και παρακολουθείται από γιατρούς.

«Προφανώς για κάποιο λόγο επήλθε έκρηξη εκείνη τη στιγμή. Τις περισσότερες λεπτομέρειες τις διερευνά η Εισαγγελία. Καταγράφηκαν από τα αρμόδια αστυνομικά τμήματα με τις καταθέσεις του πατέρα και της κοπέλας που παραβρέθηκε μετά το συμβάν στον χώρο του σπιτιού. Εικάζουμε ότι η έκρηξη οφείλεται στο ότι δεν πήρε την αγωγή του», είπε.

Όσο για το αν είχε σημειωθεί αντίστοιχο περιστατικό στο παρελθόν ανέφερε πως ο 29χρονος απειλούσε ότι θα κάνει κακό στον εαυτό του και δεν εμφάνισε επιθετική συμπεριφορά.

 

Oι γείτονες της άτυχης γυναίκας άκουγαν τον έντονο καβγά που είχε με τον γιο της, ενώ οι φωνές του 29χρονου τάραξαν την γειτονιά. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων της πολυκατοικίας, τα τελευταία λόγια που άκουσαν να φωνάζει ο 29χρονος στη μητέρα του ήταν «είσαι τελειωμένη». Σύντομα έφτασαν στο σημείο δυνάμεις της αστυνομίας και βρήκαν την γυναίκα μέσα σε λίμνη αίματος, ενώ ο 29χρονος καθόταν σε πολυθρόνα στο σαλόνι.

Την αστυνομία ειδοποίησαν οι γείτονες, της 60χρονης, οι οποίοι άκουσαν τις φωνές από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας στην οδό Παπαδιαμάντη 1, ωστόσο όπως λένε, δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι θα είχε αυτή την κατάληξη.

Η 60χρονη γυναίκα εντοπίστηκε αιμόφυρτη, ενώ είχε πολλά τραύματα σε πρόσωπο και σώμα, με τους διασώστες να δυσκολεύονται να καταλάβουν από τι είχαν προκληθεί. Αστυνομικοί βρήκαν ένα κουζινομάχαιρο με ίχνη αίματος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο μητροκτόνος χτύπησε την 60χρονη και με δεύτερο αντικείμενο, εκτός από τα χέρια του.

Ο ιατροδικαστής που έφτασε στο σημείο διαπίστωσε η γυναίκα έφερε τραύματα από νύσσον – τέμνων όργανο, καθώς και θλών όργανο.

Παράλληλα, όπως εξηγούν ο 29χρονος συγκατοικούσε με τη σύντροφό του σε σπίτι κοντά στην περιοχή και συχνά επισκεπτόταν την μητέρα του, η οποία είχε πάρει διαζύγιο από τον άντρα της.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, ο 29χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή. Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος χθες το βράδυ, μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική προκειμένου να εξεταστεί, ενώ θα βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα και του ανακριτή, εφόσον κριθεί ότι το επιτρέπει η ψυχική του υγεία.



Δείτε επίσης:

Τα τελευταία λόγια του 29χρονου στη μητέρα του πριν την αποτελειώσει με το κουζινομάχαιρο

Οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Στο ψυχιατρείο ο 29χρονος που σκότωσε τη μητέρα του

Με κουζινομάχαιρο σκότωσε τη μάνα του, αφού πρώτα την ξυλοκόπησε, ο 29χρονος στην Καλαμαριά!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This