Δεν έχει λάβει κανένα εξώδικο ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων

Μίλησε για στοχοποίησή του από άτομα που λένε ψέματα και τον συκοφαντούν

Must Read

Μετά και την τρίτη αναβολή της απολογίας της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο δικηγόρος της Αλέξης Κούγιας έκανε γνωστό ότι έστειλε εξώδικα σε πέντε ιατροδικαστές, ανάμεσά τους και ο Γρηγόρης Λέων από τον οποίο η Πισπιρίγκου ζητάει ένα εκατομμύριο ευρώ.

Ο γνωστός ιατροδικαστής μίλησε για αυτή την εξέλιξη και ανέφερε πως δεν έχει ακόμη λάβει κάτι: «Η αλήθεια είναι πως ενημερώθηκα από συναδέρφους σας, δεν έχω λάβει κάτι και δεν σας κρύβω πως θέλω να μελετήσω το έγγραφο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα κατήγγειλε και την στοχοποίησή του λέγοντας: «Βλέπω μία στοχοποίηση ανθρώπων, μία στοχοποίηση που εάν γινόταν από έναν αδαή που δεν γνωρίζει τι εστί ιατροδικαστής θα ήταν κάτι που θα το κατανοούσαμε και θα το συγχωρούσαμε. Στην περίπτωση αυτή εσκεμμένα, ορισμένα άτομα λένε ψεύδη και με συκοφαντούν».

Όπως τόνισε ο Γρηγόρης Λέων δεν πρόκειται να μπει σε δημόσια αντιπαράθεση, αλλά θα υπερασπιστεί τον εαυτό του και κάθε συνάδερφό του που δέχεται αντίστοιχη επίθεση.

Όταν ρωτήθηκε αν εκτιμά ότι υπάρχουν επαρκή στοιχεία ώστε η Ρούλα Πισπιρίγκου να κριθεί ένοχη, απάντησε:

«Εξ’ όσων γνωρίζω, γιατί δεν παρακολουθώ την υπόθεση, και οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν κληθεί, οι δύο από αυτούς έχουν κληθεί πάμπολλες φορές, ήταν λαλίστατοι και έχουν εκφέρει την επιστημονική τους άποψη αναλυτικότατα, εδώ και μήνες. Έχει αλλάξει κάτι;». 




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This