Δεν θα απολογηθεί τελικά η Πισπιρίγκου μετά την αίτηση εξαίρεσης που κατέθεσε ο Κούγιας

Must Read

Νέα ημερομηνία θα οριστεί για την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου καθώς δεν έχει αποφανθεί ακόμα το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών για την αίτηση εξαίρεσης της ανακρίτριας που υπέβαλλε νωρίτερα η κατηγορούμενη, μέσω του δικηγόρου της Αλέξη Κούγια. Το Συμβούλιο αναμένεται να αποφανθεί τις επόμενες με βούλευμα που θα εκδοθεί.

Μετά την έκδοση του βουλεύματος θα οριστεί νέα ημερομηνία για την απολογία της 34χρονης για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο Αλέξης Κούγιας κατέθεσε αίτημα για την εξαίρεση της 35ης τακτικής ανακρίτριας Αθηνών, Ευγενίας Τζωρτζάτου. Ο ίδιος ζήτησε νέα προθεσμία για να καταθέσουν άλλοι τρεις μάρτυρες στο πλαίσιο της ανάκρισης για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.  Συγκεκριμένα ζήτησε να εξεταστούν οι ιατροδικαστές, Ουρανία Δημακόπουλου, Χαρά Σπηλιοπούλου και η Αγγελική Τσιόλα.

Στη συνέχεια ο Κούγιας κατέθεσε προσφυγή στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών για την κλήση των μαρτύρων, ωστόσο η ανακρίτρια ζήτησε να ξεκινήσει η απολογία της Πισπιρίγκου. Έτσι, ο Κούγιας κατέθεσε αίτηση για την εξαίρεση της ανακρίτριας.




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This