Φόβοι για νεκρή γυναίκα στα Πευκάκια – Χτύπησε το κεφάλι της έχοντας παρασυρθεί από συρμό του ΗΣΑΠ

Φέρεται να πετάχτηκε στις ράγες μέσα από θάμνους, ενώ το τρένο ήταν εν κινήσει

Must Read

Στο κεφάλι έχει χτυπήσει μια γυναίκα που έπεσε στις γραμμές του ηλεκτρικού κοντά στο σταθμό «Πευκάκια», με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως είναι πολύ πιθανό να μη βρίσκεται πλέον εν ζωή.

Δυστυχώς, σύμφωνα με ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ., η γυναίκα που τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, μετά την παράσυρσή της από συρμό του ΗΣΑΠ κατέληξε λίγη ώρα μετά τον απεγκλωβισμό της από άνδρες της Πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η άτυχη γυναίκα, ηλικίας περίπου 60 ετών, φέρεται να πετάχτηκε στις ράγες μέσα από θάμνους, σε απόσταση 200 μέτρων από τον σταθμό, ενώ ο συρμός του ΗΣΑΠ ήταν εν κινήσει, με πορεία από Πευκάκια προς Νέα Ιωνία. Και, παρά το γεγονός ότι το τρένο δεν την «πήρε από κάτω», την χτύπησε και την πέταξε μακριά, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Στο σημείο βρέθηκαν έξι άνδρες της Πυροσβεστικής με δύο οχήματα, οι οποίοι κατάφεραν να την απεγκλωβίσουν, με τη γυναίκα να μην έχει ανακτήσει τις αισθήσεις της. Κατόπιν την παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Όλο αυτό το διάστημα η συγκοινωνία στον σταθμό «Πευκάκια» είχε διακοπεί, με τα δρομολόγια του ηλεκτρικού να διεξάγονται προσωρινά από τον Πειραιά μέχρι τα Άνω Πατήσια και από τον σταθμό Ειρήνη μέχρι την Κηφισιά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This