Κρήτη: Εντόπισε τη μητέρα του σε προχωρημένη σήψη – Ήταν νεκρή για μέρες

Must Read

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκε ένας άνδρας στην Κρήτη ο οποίος εντόπισε τη μητέρα του νεκρή το πρωί του Σαββάτου στο σπίτι της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες το πρωί όταν ο άνδρας, μη μπορώντας να βρει τη μητέρα του στο τηλέφωνο, πήγε στο σπίτι της, άνοιξε την πόρτα και την αντίκρισε νεκρή.

Μάλιστα, η σορός ήταν σε προχωρημένη σήψη γεγονός που υποδηλώνει πως η άτυχη γυναίκα είχε αφήσει την τελευταία της πνοή αρκετά 24ωρα πριν. Αμέσως ο γιος ενημέρωσε τις Αρχές που έσπευσαν στο σημείο, ενώ η πρώτη αυτοψία έκαν λόγια για θάνατο από παθολογικά αίτια.

Στο μεταξύ, ένας ακόμα αιφνίδιος θάνατος καταγράφηκε χθες στην Κρήτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν χθες στις 12.30 όταν ένας άνδρας επέστρεψε στο σπίτι του και βρήκε νεκρή την 64χρονη σύζυγό του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This