«Η θερμότερη έναρξη χρονιάς ποτέ στην Ευρώπη»- Τι αναφέρει ο Σάκης Αρναούτογλου για τον καιρό της Πρωτοχρονιάς

Οι μετεωρολόγοι συμφωνούν για τη νέα θερμή εισβολή

Must Read

Μπορεί οι μετεωρολόγοι να διαφωνούν ορισμένες φορές, ωστόσο, φέτος, κατά την εορταστική περίοδο συμφωνούν στο εξής: ότι ο καιρός είναι πολύ διαφορετικός από εκείνον που έχουμε βιώσει τις υπόλοιπες χρονιές, την ίδια περίοδο και ότι οι θερμοκρασίες θα πάρουν την ανηφόρα και θα κυμανθούν σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Μετά τον Κλέαρχο Μαρουσάκη ο οποίος σε ανάρτησή του στο Facebook έκανε λόγο για..Πασχούγεννα και τόνισε ότι η θερμή εισβολή θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες, την Πρωτοχρονιά αλλά και μετά από αυτή έρχεται ο Σάκης Αρναούτογλου να μιλήσει για την θερμότερη έναρξη του νέου έτους που έχει καταγραφεί ποτέ στην μετεωρολογική ιστορία της Ευρώπης.

Ιδού η ανάρτηση που έκανε στην δική του σελίδα στο Facebook ο γνωστός μετεωρολόγος:

«Η φετινή Πρωτοχρονιά θα πρόκειται ίσως για τη θερμότερη έναρξη ενός νέου έτους που έχει καταγραφεί ποτέ στη μετεο ιστορία της Ευρώπης!

Σύμφωνα και με τελευταία στοιχεία του Ευρωπαϊκού Μοντέλου ECMWF αλλά και των υπολοιπων παγκόσμιων προγνωστικών μοντέλων, το σύνολο των χωρών της Ευρώπης βαδίζει τις επόμενες ημέρες σε μια νέα θερμή εισβολή, η οποία και θα αποτελειώσει σταδιακά την όποια εναπομείνασα χιονοκάλυψη ακόμα και κοντά στα 2000 μέτρα στα περισσότερα χιονοδρομικά της!

Για τις περισσότερες χώρες της γηραιάς ηπείρου θα πρόκειται λοιπόν, κατά πάσα πιθανότητα για τη θερμότερη έναρξη ενός νέου έτους που έχει καταγραφεί ποτέ στη μετεο ιστορία της!

Μια αλλαγή στην όλη αυτή κατάσταση και εναρμόνιση του καιρού με το ημερολόγιο “ψιθυρίζουν” κάποια μακροπρόθεσμα στοιχεία για το σύνολο της Ευρώπης συμπεριλαμβανομένης και της χώρας μας για μετά τις 11-13 του Γενάρη!!!».

 

Δείτε επίσης:

Τα… Πασχούγεννα συνεχίζονται σύμφωνα με τον Μαρουσάκη – Τι καιρό θα κάνει την Πρωτοχρονιά

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This