Η νέα έφοδος της ΑΔΑΕ

Το παρακρατικό – αντεθνικό κύκλωμα πρέπει να ξηλωθεί.

Must Read

Είναι τέτοια η σημασία των καταγγελιών για την παρακολούθηση του αρχηγού των ενόπλων δυνάμεων, στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, που είναι βέβαιο ότι θα επισύρει τις άμεσες ενέργειες της ΑΔΑΕ ακόμα και μέσα στις γιορτές.

Ειδικά μετά τον επικοινωνιακό πόλεμο που συγκλίνει στο συμπέρασμα ότι όποιος έβαλε στο στόχαστρο τον στρατηγό, πιθανότατα έπαιζε το παιχνίδι εχθρικών δυνάμεων και ειδικά της Τουρκίας, η άμεση επίσκεψη της ανεξάρτητης αρχής τόσο στην Wind όσο και την Vodafone, είναι μονόδρομος.

Πιθανότατα, αρθρογράφοι προσκείμενοι στην κυβέρνηση δεν έχουν καταλάβει ότι τεκμηριώνοντας τον εθνικό κίνδυνο που προκύπτει από την στοχοποίηση του αρχηγού, ανοίγουν το δρόμο για το ειδικό δικαστήριο. Διότι στην συγκεκριμένη περίπτωση, στοχοποίηση διέπραξαν όσοι έθεσαν τον αρχηγό του στρατεύματος υπό παρακολούθηση. Αυτοί μάλιστα που επιχειρούν να συγκαλύψουν το συγκεκριμένο γεγονός είτε επιχειρησιακά είτε επικοινωνιακά, ενδέχεται να κατηγορηθούν ως συνεργοί.

Οι απέλπιδες προσπάθειες κάποιων να καρατομήσουν τον επικεφαλής της ανεξάρτητης αρχής, έντιμο δικαστικό Χρήστο Ράμμο, την δεδομένη στιγμή της διερεύνησης της σκοτεινής υπόθεσης, τους εμπλέκει αυτόματα στο κατηγορητήριο που αναμφίβολα θα προκύψει.

Δεν είναι δυνατόν τη στιγμή που μιλάμε να έχει στηθεί ειδικό δικαστήριο για δημόσιους λειτουργούς που επιχείρησα να διαλευκάνουν το τεράστιο σκάνδαλο της Novartis και όσοι διέπραξαν έγκλημα κατά του πολιτεύματος και κατά της ίδιας της εθνικής ασφάλειας, να μείνουν ατιμώρητοι.

ΥΓ: Κύριε Οικονόμου σύντομα θα δικαιωθείτε για τα περί «ατιμίας», κατά το ήμισυ. Διότι ατιμία δεν είναι να αποκαλύπτεις την παρακολούθηση του αρχηγού του στρατεύματος, αλλά να την διαπράττεις και ακόμα χειρότερα, να προσπαθείς να την συγκαλύψεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This