Θρήνος στην Ελασσόνα: Νεκρός 41χρονος – Δίπλα του βρέθηκε υγρό απολύμανσης

Τον βρήκαν σε άθλια κατάσταση συγγενικά του πρόσωπα

Must Read

Συγγενικά πρόσωπα ενός 41χρονου, που είχε πάει στο ποιμνιοστάσιό του στην Κοκκινόγη Ελασσόνας, τον βρήκαν χθες το πρωί σε κάκιστη κατάσταση και πεσμένο κάτω, ενώ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δίπλα του υπήρχε ένα μπουκάλι με υγρό που χρησιμοποιείται για την απολύμανση αρμεκτικών συγκροτημάτων.

Οι άνθρωποι κάλεσαν το ΕΚΑΒ και την αστυνομία, οι οποίοι μετέφεραν τον 41χρονο Θωμά στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας, αλλά λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο της Λάρισας.

Ωστόσο, σύμφωνα με το paidis.com ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση και αργά το βράδυ πέθανε, παρά τις προσπάθειες του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού.

Φως στα αίτια του θανάτου του αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή που παρήγγειλε η αστυνομία.

Ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κοκκινόγης Ελασσόνας, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τον χαμό του Θωμά, με μια συγκινητική ανάρτηση:

«“Σήμερον μαύρος ουρανός,
σήμερον μαύρη μέρα,
σήμερον όλοι θλίβονται
και τα βουνά λυπούνται…”
Στο πένθος έχει βυθιστεί από χθες το βράδυ η Κοκκινόγη στο άκουσμα της είδησης του χαμού του 41χρονου συγχωριανού μας ΘΩΜΑ Δ. ΜΠΑΛΑΝΙΚΑ.
Ο Μ.Ε.Σ Κοκκινόγης εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους γονείς του Δημήτριο & Ευρύκλεια Μπαλανίκα, στα αδέρφια του Αθανάσιο Μπαλανίκα & Αντιγόνη Δριστελλα, Λάμπρο Μπαλανίκα & Στέλλα Κουλουκτσή στα ανίψια του και στους συγγενείς του.
Η κηδεία του θα γίνει από τον Ι.Ν. Αγίου Αντωνίου Κοκκινόγης. * Η ημερ/νία και η ώρα θα ανακοινωθούν σύντομα».

 

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This