«Διασκεδάζαμε και μετά ξεκίνησε ο εφιάλτης» – Συγκλονίζουν τα αδέρφια της δολοφονημένης Ελένης Δαλακλίδου

Πέρασαν δέκα χρόνια από τη στυγερή δολοφονία της 34χρονης Ζωής

Must Read

Ο πόνος της απώλειας ακολουθεί τα αδέρφια της αδικοχαμένης Ζωής Δαλακλίδου που άφησε την τελευταία της πνοή μετά από άγρια βασανιστήρια που υπέστη από τον Χρήστο Παπάζογλου τα Χριστούγεννα του 2012.

Το στυγερό έγκλημα τότε προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο, ενώ η αντίδραση του βιαστή δολοφόνου ξεσήκωσε κύμα οργής. 

Δέκα χρόνια μετά, τα αδέρφια της Ζωής στέλνουν το δικό τους μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

«Να τραγουδάτε αλλά και να ΜΙΛΑΤΕ ΔΙΧΩΣ ΦΟΒΟ.10 Χρόνια τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.(27-12-2012. 27-12-2022). Πέρασαν τόσο γρήγορα που ήταν σαν να έγινε χθες, σήμερα, αύριο. Άλλαξαν πολλά, έχεις παρέα τη μαμά και είσαι ξανά στην αγκαλιά της και ξανά στην αγκαλιά σου. Το μόνο που δεν άλλαξε είναι το χαμόγελό σου και η αίσθηση ότι σε έχω δίπλα μου, πάντα . Είσαι ο Άγγελός μας» έγραψε ένας από τους δύο αδερφούς της Ζωής, ενώ η αδερφή της Ελένη προκάλεσε ρίγη συγκίνησης:

«10 χρόνια πριν…Ακριβώς τέτοια ώρα ήμασταν έξω και διασκέδαζε η κάθε μία με την παρέα της…Που να φανταστούμε λίγες ώρες αργότερα τι θα ξημέρωνε…Το τελευταίο μήνυμα σου: είμαι στο τάδε μαγαζί άμα θέλεις έλα. Και δεν πήγα, γύρισα σπίτι…και ξαφνικά, σαν ψέμα, ξεκίνησε ο δικός μας εφιάλτης, με το δικό σου μαρτύριο. Δεν γίνεται να το ξεχάσεις, δεν γίνεται να μην θυμάσαι τι πέρασες. Εικόνες και στιγμές που δεν φεύγουν από το μυαλό σου. Όσα χρόνια και αν περάσουν, όσες χαρές και αν είχαμε στη ζωή μας. Και το παράπονο μας είναι ότι ένα κομμάτι μας λείπει. Μόνο μέσα από τα όνειρα μας μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί σου. Μόνο από εκεί σου λέγαμε τα νέα μας. Και τα κομμάτια γίνανε δύο. Και ο πόνος μεγάλωσε, με την μόνη παρηγοριά ότι δεν είσαι μόνη εκεί. 10 χρόνια και είναι σαν ψέμα. Να ‘σαι καλά ψυχή μου εκεί πάνω. Μας λείπεις, μας λείπετε. Πάντα» έγραψε η Ελένη Δαλακλίδου.

Το έγκλημα που σόκαρε την Ελλάδα

Ήταν Χριστούγεννα του 2012, όταν η σορός της 34χρονης Ζωής Δαλακλίδου βρέθηκε κάτω από το μπαλκόνι του πατρικού σπιτιού της στην Ξάνθη, όπου είχε πάει για να περάσει τις γιορτές με την οικογένειά της. 

Η νεαρή γυναίκα επέστρεφε από διασκέδαση, όταν στην δέχτηκε επίθεση στην εξώπορτα του σπιτιού της από τον 27χρονο τότε Χρήστο Παπάζογλου. Αφού τη βίασε, την κακοποίησε και την χτύπησε, στη συνέχεια της έβαλε φωτιά και την έκαψε ζωντανή. Μάλιστα, η φωτιά που είχε βάλει στο σώμα της 34χρονης επεκτάθηκε σε δύο μηχανές που ήταν παρκαρισμένες στο σημείο, με τον αδερφό και τον πατέρα της να επιχειρούν στην κατάσβεση, χωρίς να έχουν καταλάβει τι είχε συμβεί.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η 34χρονη βιάστηκε κατά φύση και παρά φύση ενώ στη συνέχεια κακοποιήθηκε με αιχμηρό αντικείμενο αφού στα γεννητικά της όργανα βρέθηκαν δύο μεγάλες τομές. Ο 27χρονος χτύπησε το κεφάλι της στο οδόστρωμα και έπειτα πήρε βενζίνη από τα μηχανάκια και της έβαλε φωτιά, ενώ ήταν ακόμα ζωντανή. Η Ζωή κατέληξε ουρλιάζοντας από τον πόνο.

Η ΕΛ.ΑΣ. έφτασε στα ίχνη του δολοφόνου, σε βάρος του οποίου υπήρχαν στοιχεία. Αν και αρχικά ο ίδιος αρνήθηκε ότι έχει σχέση με το έγκλημα, στη συνέχεια ομολόγησε τις φρικτές του πράξεις.

Μάλιστα, με κυνικό τρόπο και είχα παραδεχτεί ότι την σκότωσε επειδή η γυναίκα τον γνώριζε: «Έτσι μου ήρθε και το έκανα. Την ήξερα και μου άρεσε. Την είδα τυχαία μπροστά μου και την ακολούθησα. Της επιτέθηκα όταν εβαζε τα κλειδιά στην πόρτα. Θα με αναγνώριζε και για αυτό την έκαψα», είχε πει στην απολογία του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This