Σε αμόκ 40χρονος στην Ιστιαία απειλούσε να μαχαιρώσει περαστικούς!

Τρομοκράτησε τον κόσμο και πρόβαλε αντίσταση στους αστυνομικούς που έσπευσαν να τον συλλάβουν

Must Read

Σοκαρισμένοι οι περαστικοί στην Ιστιαία της Εύβοιας, όταν την Τρίτη ένας 40χρονος κυριολεκτικά σε αμόκ, βγήκε στο δρόμο με ένα μαχαίρι στο χέρι και απειλούσε να μαχαιρώσει τους περαστικούς!

Οι περαστικοί έτρεχαν για να τον αποφύγουν, καθώς δεν ήξεραν τι πρόκειται να κάνει, και ειδοποίησαν αμέσως τις Αρχές. Σε λίγα λεπτά στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί του ΑΤ Ιστιαίας, που τον συνέλαβαν αν και ο 40χρονος προέβαλε σθεναρή αντίσταση. Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα, στο πλαίσιο του αυτοφώρου και οι κατηγορίες που τον βαρύνουν είναι της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της αντίστασης κατά των Αρχών.

Ο 40χρονος όπως έγραψε το Eviathema.gr, έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την αστυνομία, για παραβάσεις περί ναρκωτικών, ενώ είχε μπει και σε κατάστημα κρατώντας όπλο και απειλούσε τον κόσμο!

Ο 40χρονος οδηγήθηκε στον ανακριτή και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This