Κιβωτός του Κόσμου: Πήραν προθεσμία για να απολογηθούν οι πρώτοι ύποπτοι – Στις 9/1 η σειρά του π. Αντώνιου

Δίνουν εξηγήσεις για τις καταγγελίες για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων και για κακοποιητικές συμπεριφορές

Must Read

Άνοιξε σήμερα Τρίτη, ο κύκλος των απολογιών των ανθρώπων της «Κιβωτού του Κόσμου» που έχουν κληθεί ως ύποπτοι να καταθέσουν στην εισαγγελία ανηλίκων για τις καταγγελίες για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων και κακοποιητικές συμπεριφορές.




Τρία άτομα, υπάλληλοι σε δομές εκτός Αττικής, μέσω των συνηγόρων τους ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία (πήραν και αντίγραφα της δικογραφίας) από τις Αρχές για τις 9 Ιανουαρίου, ημερομηνία που έχει κληθεί να καταθέσει και ο πατέρας Αντώνιος Παπανικολάου.




Δεν αποκλείεται, ωστόσο, να ζητηθεί και από τους τρεις και νέα πολυήμερη προθεσμία για να προετοιμάσουν τα υπομνήματά τους, λόγω του όγκου της δικογραφίας. Έχουν καταγγελθεί για κακοποιητικές συμπεριφορές σε βάρος παιδιών, κατηγορίες τις οποίες αρνούνται.

Για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια και ηθική αυτουργία σε σωματικές βλάβες καλείται να δώσει εξηγήσεις ο ιδρυτής της ΜΚΟ, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν πρόκειται να εμφανιστεί αυτοπροσώπως, αλλά μέσω των συνηγόρων του θα ζητήσει προθεσμία για να μελετήσει τη δικογραφία και να προετοιμάσει την απολογία του.




Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This