Αποφάσισαν να πάρουν όσα δικαιούνται από τη ζωή αψηφώντας την απόρριψη και έτσι δημιούργησαν την πιο «γλυκιά συμμορία» που ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους.
Ο λόγος για τέσσερα νέα παιδιά με αυτισμό, τα οποία απέδειξαν ότι μπορούν να είναι επιτυχημένοι επιχειρηματίες. Οι ξεχωριστοί «pastry chef», που λόγω του αυτισμού δεν μπορούσαν να βρουν δουλειά, αποφάσισαν να δώσουν σάρκα και οστά στην εικονική επιχείρηση που είχαν ιδρύσει στο σχολείο τους παράγοντας μπάρες δημητριακών.
Η επιχειρηματική πρόβα είχε γίνει στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και μετά την αποφοίτησή τους, με τη βοήθεια των γονέων και των εκπαιδευτικών τους, γεννήθηκε το «3S School Synergy Snacks».
Οι Γιάννης Χατζηαργυρίου, Ελένη Αλμπέρτου, Μιχάλης Σιδέρης και Γιώργος Βραδής, που ξεπέρασαν αντικειμενικές δυσκολίες, παράγουν μπάρες δημητριακών με σουσάμι, αμύγδαλα, φιστίκια, ελιά και μέλι, και φιλοδοξούν τα προϊόντα τους να γίνουν το νέο must στα υγιεινά σνακ. Η συνταγή της «Ενεργειακής Μπάρας Ξηρών Καρπών», με προϊόντα από την ελληνική γη, έχει την υπογραφή του γνωστού σεφ Ηλία Μαμαλάκη, που την εμπνεύστηκε ειδικά για τη συγκεκριμένη επιχείρηση. Η παραγωγή για την ώρα ανέρχεται σε περίπου 500 μπάρες τον μήνα, με την προοπτική να αυξηθεί ανάλογα με τη ζήτηση, ενώ η τιμή «χονδρικής» είναι 1,10 ευρώ συν ΦΠΑ.
Οι στόχοι των νέων επιχειρηματιών πάνε μακριά, αφού φιλοδοξούν η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση ένταξης που έχουν ιδρύσει να αποτελέσει μια θερμοκοιτίδα για την ένταξη και απασχόληση όσο γίνεται περισσότερων αποφοίτων των ειδικών σχολείων, όπως εξηγούν οι ίδιοι.