Τι δείχνει έρευνα για τις υποσχέσεις που δίνουν οι περισσότεροι ότι θα αλλάξουν το 2023

Στιγμές που η τηλεόραση ξεχείλισε από έρωτα τη χρονιά που πέρασε

Must Read

Κάθε φορά που αλλάζει ο χρόνος, οι περισσότεροι έχουν νοερά μπροστά τους μια λίστα με τους στόχους που θέλουν να πετύχουν το νέο έτος, για να αποδειχτεί έναν μήνα αργότερα ότι έχουν ήδη πετάξει… λευκή πετσέτα.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Νέα έρευνα αποκαλύπτει τις πιο δημοφιλείς υποσχέσεις που δίνουν οι περισσότεροι στον εαυτό τους για όσα θέλουν να αλλάξουν στη ζωή τους το 2023, με την ελπίδα ότι αυτή τη χρονιά θα τις τηρήσουν.

Στην έρευνα που πραγματοποίησε η εταιρία Aqua Pure, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Sun», το πρώτο πράγμα που φαίνεται ότι έχουν στο μυαλό τους οι συμμετέχοντες είναι τα οικονομικά τους.

Απαντώντας σε ερωτηματολόγιο που έδινε τη δυνατότητα για περισσότερες από μία απαντήσεις, το 33% υποσχέθηκε στον εαυτό του ότι το 2023 θα καταφέρει να βάλει στην άκρη λεφτά, παρά την ακρίβεια, πιθανώς για να νιώσει ότι έχει ένα «μαξιλαράκι» ασφαλείας για τις δύσκολες οικονομικά ημέρες.

Το 30% έφτασαν οι απαντήσεις όσων βάζουν ως προσωπικό στόχο να κάνουν περισσότερη γυμναστική το 2023. Φαίνεται ότι η βελτίωση του σώματος, που συνεπάγεται καλύτερη υγεία αλλά και ωραιότερη εξωτερική εμφάνιση, απασχολεί πολλούς, καθώς, εκτός από την προηγούμενη απάντηση για σωματική άσκηση, η υπόσχεση για την απώλεια σωματικού βάρους έφτασε το 28% των απαντήσεων.

Ακολουθούν σε δημοφιλία με 28% ο στόχος να πίνει κανείς περισσότερο νερό και με 18% να κοιμάται περισσότερο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This