Βίντεο από την εκδήλωση με Drag Queens και παιδιά που προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις

Από την εκδήλωση δεν έλειπαν... ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ

Must Read

Πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με Drag Queens που διάβασαν παραμύθια σε παιδιά ηλικίας από 3 ως 13 ετών, μια τολμηρή απόφαση με την υποστήριξη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις.

Η εκδήλωση που ξεσήκωσε οργισμένα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διοργανώθηκε από το Thessaloniki Pride και τις οικογένειες «Ουράνιο Τόξο», πραγματοποιήθηκε τελικά σε άλλον χώρο από εκείνον που είχε ανακοινωθεί αρχικά, με τους διοργανωτές να σημειώνουν μεταξύ άλλων ότι φοβήθηκαν πιθανόν οργισμένες παρεμβάσεις. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του voria.gr, η Drag Queen RawBee Candles, διάβασε στα παιδιά το παραμύθι «Η Drag Queen που έσωσε τα Χριστούγεννα». Η ίδια μάλιστα μίλησε στους δημοσιογράφους.

«Σήμερα θα προσπαθήσουμε να πούμε στα παιδιά ότι μπορούν να είναι ο εαυτός τους» δήλωσε ο Κωνσταντίνος Μαραγκός, συγγραφέας του παραμυθιού.

Μάλιστα στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης, ο οποίος έκανε λόγο για… εκπαιδευτικό χαρακτήρα του event αλλά και η αναπληρώτρια γραμματέας Ισότητας στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Βάσια Μαντέση η οποία δήλωσε ότι το κόμμα αναγνωρίζει όλες τις οικογένειες όλων των… χρωμάτων.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This