«Αδιανόητο drag queens να διαβάζουν παραμύθια σε παιδιά» – Ξέσπασε η Λατινοπούλου

H παιδική εκδήλωση με drag queens έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις

Must Read

Οργισμένες αντιδράσεις και ποικίλα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει προκαλέσει η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, στην οποία παιδιά ηλικίας 3-12 ετών θα ακούσουν παραμύθια από drag queens.

Την εκδήλωση οργανώνουν το «Thessaloniki Pride» και οι «Οικογένειες με Ουράνιο Τόξο» την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, από τις 5 έως τις 7:30 το απόγευμα, στον παιδικό σταθμό «Μικρόκοσμος», στην Καλαμαριά. Εκεί, σύμφωνα με την ανακοίνωση drag queens της ομάδας Θεραπαίζειν θα διαβάσουν στα παιδιά το χριστουγεννιάτικο παραμύθι «Η Drag Queen που Έσωσε τα Χριστούγεννα». Η δράση, σύμφωνα με την ανακοίνωση, γίνεται με την υποστήριξη του Τμήματος Πολιτισμού, Δημιουργικών Μέσων και Βιομηχανιών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

«Είναι αδιανόητο drag queens να διαβάζουν παραμύθια σε μωρά και παιδιά 3 έως 12 ετών» αναφέρει εξοργισμένη σε βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό η Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία τονίζει:

«Δεν είναι ειδικοί, δεν είναι πρότυπα, δεν μπορούν να απευθύνονται σε μωρά παιδιά. Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει και οφείλουμε όλοι να αντιδράσουμε» προσθέτει η αντιπρόεδρος του κόμματος «ΠΑΤΡΙΔΑ» και τονίζει: «Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This