Στο στόχαστρο ληστών για δεύτερη φορά σπίτι στα Μελίσσια – Έσπασαν την πόρτα με σκεπάρνι

Must Read

Στο στόχαστρο ληστών για δεύτερη φορά βρέθηκε σπίτι στα Μελίσσια, με τους δράστες αυτή την φορά να σπάνε την πόρτα με σκεπάρνι!

Η κ. Μαρία, ιδιοκτήτρια του σπιτιού μίλησε για την περιπέτεια της ίδιας και του συζύγου της.  Όπως περιέγραψε, όλα έγιναν όταν εκείνη και ο σύζυγός της έλειπαν από το σπίτι, την προπαραμονή Πρωτοχρονιάς. «Εγώ έφυγα από το σπίτι 8 παρά τέταρτο το πρωί για κάτι δουλειές…δεν ξέρω αν με περίμεναν απ’ έξω, αν με παρακολουθούσαν…η καταδίωξη της Αστυνομίας ξεκίνησε στις 10» είπε η γυναίκα και συμπλήρωσε:

«Αυτοί οι άνθρωποι να είναι καλά, αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να έχουν χίλια επιδόματα, όχι ένα, γιατί σταμάτησαν και κατέβηκαν οι πίσω ΔΙ.ΑΣ και τους κυνήγησαν με τα πόδια».

Οι διαρρήκτες, όπως αποκάλυψε, εισήλθαν στο σπίτι σπάζοντας την αλουμινένια πόρτα της κουζίνας με ένα σκεπάρνι που βρήκαν στην εργαλειοθήκη του σπιτιού.

«Ο κόσμος δεν βγαίνει έξω να βοηθήσει»

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαρρήκτες ήταν τρεις Ρομά, οι οποίοι δεν σταμάτησαν στον έλεγχο των αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ και ξεκίνησε η καταδίωξη. «Το σπίτι έχει γύρω, γύρω σπίτια, ωστόσο είναι απομονωμένο, επίσης ο κόσμος δεν βγαίνει έξω να βοηθήσει. Εγώ έχω μία γειτόνισσα, αλλά έλειπε στη δουλειά της» σημείωσε η κ. Μαρία.

Σε ό,τι αφορά στην πρώτη διάρρηξη, είπε πως μπήκαν στο σπίτι από το παράθυρο της κρεβατοκάμαρας, το οποίο είχε αφήσει ανοιχτό η ίδια.

Ο συνδικαλιστής της Αστυνομίας, Σταύρος Μπαλάσκας εξήγησε βήμα – βήμα τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει κανείς όταν έχει γίνει διάρρηξη στο σπίτι του. «Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουν είναι να μην αγγίξουν τίποτα μέσα στο σπίτι και να καλέσουν αμέσως το 100. Τότε θα έρθει η ΔΙ.ΑΣ ή η Άμεση Δράση και αμέσως γίνεται η καταγραφή. Έπειτα θα ενημερωθεί το τμήμα Ασφαλείας το οποίο θα έρθει για την αυτοψία, για να παρθούν τα αποτυπώματα» επεσήμανε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This