Τζάκρη family για «My style Rocks»

Το μοδάτο dress code της βουλευτού Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκει μιμητές στο πρόσωπο της κόρης της και των ανιψιών της

Must Read

Τρεις και να καίνε… στην οικογένεια Τζάκρη! Σόι πάει το «βασίλειο της εκρηκτικότητας» στο στενό περιβάλλον της βουλευτού Πέλλας και αναπληρώτριας τομεάρχου Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρας Τζάκρη.

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Και η κόρη αλλά και η ανιψιά ακολουθούν τη μία και μοναδική Θεοδώρα. Το πρότυπο και για την κόρη Χριστίνα αλλά και για τις ανιψιές της είναι η βουλευτής. Αυτή θαυμάζουν τα κορίτσια, αφού η οικογένεια της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ είναι γένους θηλυκού στο μεγαλύτερο κομμάτι της.

Πολλά κορίτσια έχει το σόι, και όλες θαυμάζουν τη Θεοδώρα για το στιλ, το ντύσιμο και την ομορφιά της. Αλλωστε, είναι γνωστή τοις πάσι η προσήλωσή της στη μόδα και στο ξεχωριστό ντύσιμο, παρά τα σχόλια που κατά καιρούς έχουν δει το φως για το ακριβό της γούστο. Γόβες Louboutin, τσάντες τύπου Βirkin του οίκου Hermes ή κλασική Chanel, κοστούμια σε κλασική γραμμή κι άλλα σε εκκεντρικά χρώματα, αυστηρά ταγέρ με θηλυκές πινελιές, ό,τι κι αν περιέχει η ντουλάπα της Θεοδώρας Τζάκρη γίνεται πολλές φορές θέμα συζήτησης, αφού η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ συγκαταλέγεται στις πιο κομψές κυρίες του ελληνικού Κοινοβουλίου.

H βουλευτής μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο με τις ανιψιές της

Πάντως, οι εμφανίσεις της δεν περνούν ποτέ απαρατήρητες. Τώρα έχει και μιμητές: τα υπόλοιπα κορίτσια του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος. Αυτή που την ακολουθεί κατά πόδας είναι πρώτη και καλύτερη η κόρη της Χριστίνα, που της μοιάζει και πολύ εμφανισιακά, και ύστερα οι ανιψιές της Τάνια, Αλεξάνδρα κ.λπ. Το Τζακρέικο, λοιπόν, κυκλοφορεί στα μαγαζιά της Πέλλας και αφήνει άφωνο το ανδρικό κοινό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This