Σοκάρουν οι εικόνες από τις καραμπόλες με νταλίκες και ΙΧ στην Αθηνών – Λαμίας

Με δυσκολία η κίνηση στο ρεύμα προς Αθήνα

Must Read

Δύο καραμπόλες σημειώθηκαν στο 53χλμ στην Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του Αυλώνα, εξαιτίας της ομίχλης. Από θαύμα σώθηκαν οι επιβαίνοντες, ενώ δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί, αν και ενεπλάκησαν ΙΧ και νταλίκες.

Το πρώτο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί στην Αθηνών – Λαμίας, στο ρεύμα προς Λαμία και σε αυτό ενεπλάκησαν έξι οχήματα. Λίγο αργότερα, στο ίδιο ύψος (53ο χλμ), αλλά στο ρεύμα προς Αθήνα σημειώθηκε ακόμα μια καραμπόλα, στην οποία ενεπλάκησαν συνολικά 13 αυτοκίνητα εκ των οποίων τα τέσσερα φορτηγά.

Αυτή τη στιγμή έχει δοθεί στην κυκλοφορία η αριστερή και η μεσαία λωρίδα της Εθνικής στο ρεύμα προς Αθήνα, και τα ΙΧ κινούνται με δυσκολία.






Από το συμβάν υπήρξαν δύο ελαφρά τραυματίες, οι οποίοι έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο Χαλκίδας. Στο σημείο έσπευσαν τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, που παρέλαβαν τους δύο τραυματίες, ενώ τέσσερα ακόμη περιστατικά έλαβαν επί τόπου τις Πρώτες Βοήθειες.

 






 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This