Άγνωστος «φύλακας-άγγελος» έδωσε 1.000.000€ για τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ!

Must Read

«Μη γνώτω η αριστερά σου τι ποιεί η δεξιά σου» (δηλαδή: να μη γνωρίζει το αριστερό σου χέρι τι κάνει το δεξί) λέει το κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο για τις περιπτώσεις ελεημοσύνης.

Και πράγματι η φιλανθρωπία χάνει την αξία της όταν διατυμπανίζεται. Αυτό σκέφτηκε μάλλον και ο άγνωστος, που αποφάσισε να δώσει ανώνυμα 1.000.000 ευρώ στην οικογένεια του μόλις 18 μηνών ασθενή, Παναγιώτη-Ραφαήλ, του οποίου η υπόθεση πήρε μεγάλη δημοσιότητα το τελευταίο διάστημα.

Και κάπως έτσι, απλοί πολίτες συγκέντρωσαν για τη θεραπεία του μικρού, που πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία, 2,5 εκατομμύρια ευρώ (!), κάνοντας πραγματικότητα το όνειρο των γονιών του για μια εξειδικευμένη γονιδιακή θεραπεία στη Βοστόνη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του eviazoom, το ποσό του ενός εκατομμυρίου κατατέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου, ενώ τα στοιχεία του ατόμου, που τα κατέθεσε, δεν τα γνωρίζει ούτε η οικογένεια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This