Στην ΑΔΑΕ ο Βαξεβάνης με σημαντικές ενδείξεις για παρακολούθηση του τηλεφώνου του

Kατέθεσε αίτημα στην ανεξάρτητη αρχή, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του

Must Read

Στην Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών βρέθηκε σήμερα ο εκδότης και δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης προκειμένου να ζητήσει να να διερευνηθεί αν έπεσε θύμα παρακολούθησης.

Συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, Γιάννη Μαντζουράνη, ο Κώστας Βαξεβάνης κατέθεσε αίτημα στην ανεξάρτητη αρχή, παρουσιάζοντας σημαντικές ενδείξεις ότι τα τηλέφωνά του βρίσκονταν υπό παρακολούθηση.

Έλεγχο ζήτησε και η Ελένη Τουλουπάκη

Υπενθυμίζεται ότι χθες η πρώην εισαγγελέας ∆ιαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη κατέθεσε αίτημα προς την Αρχή με σκοπό να ελεγχθεί εάν το τηλέφωνο της είχε τεθεί υπό παρακολούθηση από το 2019 μέχρι και σήμερα. 

Η ίδια ζήτησε να πληροφορηθεί, εφόσον πράγματι διαπιστωθεί πως είχε μπει «κοριός» στο κινητό της, για το πότε παρακολουθούνταν, την αιτία, αλλά και τα στοιχεία που προέκυψαν από την επισύνδεση.

Το αίτημα στηρίζεται σε σοβαρές ενδείξεις που έχει η ίδια, καθώς, όπως επισημαίνει, έχει διαπιστώσει πως «καθ’ όλο το χρονικό διάστημα των τελευταίων μηνών εντοπίζονται συνεχώς φαινόμενα που παραπέμπουν σε παρακολούθηση των τηλεφωνικών συνδιαλέξεών μου».

Συγκεκριμένα, η Ελένη Τουλουπάκη έχει διαπιστώσει, όπως αναφέρει η ίδια στην αίτησή της, συχνότατο αιφνίδιο τερματισμό συνδιαλέξεων που πραγματοποιούνται από τη σύνδεση κινητής τηλεφωνίας σε περιοχές χωρίς πρόβλημα συνδεσιμότητας. Ακόμα, έχει παρατηρήσει παρεμβάσεις τρίτων άγνωστων συνομιλητών κατά τη διάρκεια των συνδιαλέξεών της, καθώς και ακρόαση αντίλαλου της φωνής της κατά τη συνομιλία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This