Ξεκληρίστηκε η οικογένεια Νικολόπουλου μετά το πενταπλό φονικό που σόκαρε το πανελλήνιο

Έσβησε και ο πατέρας του 17χρονου κυνηγού που δολοφονήθηκε μαζί με συγγενείς του από έναν κτηνοτρόφο

Must Read

Μέσα σε 17 χρόνια η οικογένεια Νικολόπουλου από το Αγρίνιο, ξεκληρίστηκε. Μετά από τον φόνο του 17χρονου Αλέξη το 2006, ακολούθησαν οι αυτοκτονίες της μητέρας και της αδερφής του, ενώ τραγικός ήταν ο επίλογος και για τον πατέρα, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή ξαφνικά, ενώ εργαζόταν σε εργοτάξιο.

Ήταν Νοέμβριος του 2006 όταν η είδηση ότι η παρέα 5 κυνηγών που ήταν συγγενείς βρέθηκε δολοφονημένη στα Καλύβια Αγρινίου. Επρόκειτο για τα αδέρφια Βασίλη και Χρήστο Νικολόπουλο, και τα πρώτα τους ξαδέρφια τους Λάμπρο Aντρέσσα, Ηλία Πίπα και Αλέξη Νικολόπουλο.

Ο Αλέξης Νικολόπουλος

Οι άνδρες είχαν πάει στην περιοχή για κυνήγι, όταν το απόγευμα της 25ης Νοεμβρίου, ο Γιώργος Νικολόπουλος δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τον γιο του Αλέξη. Ο 17χρονος πρόλαβε να ψελλίσει «πατέρα…» και στη συνέχεια έπεσε η γραμμή. Ανήσυχος, ο πατέρας ξεκίνησε μόνος του προκειμένου να πάει να τους βρει. Σε κατάσταση σοκ βρήκε τον γιο του και τους άλλους τέσσερις συγγενείς του δολοφονημένους μέσα στις καλαμιές. Όλοι τους έφεραν χαριστική βολή, γεγονός που έδειχνε ότι ο εκτελεστής τους ήθελε να τους αποτελειώσει.

Μετά από έρευνες της αστυνομίας, οι υποψίες έπεσαν σε δυο κτηνοτρόφους, πατέρα και γιο, οι οποίοι είχαν ελεύθερα στην περιοχή τα πρόβατά τους. Παράλληλα, η μαρτυρία ενός αγρότη που κατέθεσε ότι οι κυνηγοί δέχτηκαν προειδοποίηση να μην καταστρέψουν το τριφύλλι, ήταν ιδιαίτερα επιβαρυντική. 

Όπως διαπιστώθηκε, ο γιος Διονύσης  Φ σκότωσε τους κυνηγούς μετά από προτροπή του πατέρα του Λυσίμαχου Φ, επειδή τα σκάγια των κυνηγών τρόμαζαν τα ετοιμόγεννα ζώα στη στάνη τους!

Τέσσερα χρόνια μετά τη δολοφονία του 17χρονου γιου της, η μητέρα του Αλέξη Νικολόπουλου η οποία δεν μπορούσε να αντέξει τον πόνο του χαμού του παιδιού της αυτοκτόνησε πίνοντας φυτοφάρμακο. Ακολούθησε η κόρη της η οποία έδωσε τέλος στη ζωή της με τον ίδιο τρόπο.

Μόλις χθες έγινε γνωστό ότι ο  πατέρας του Αλεξη, Γιώργος Νικολόπουλος «έφυγε» ξαφνικά εν ώρα εργασίας την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου, σε εργοτάξιο αυτοκινητοδρόμου. Για τα αίτια θανάτου του έχει παραγγελθεί νεκροψία-νεκροτομή και διενεργείται προανάκριση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This