Βασίλης Τόπαλος: Για έγκλημα κάνει λόγο ο πρώην πρωταθλητής πυγμαχίας Γιάννης Αϊδινιώτης

«Να βγάλεις έναν πρωταθλητή Ευρώπης, που δεν έχεις βγάλει ποτέ, και δεν τον φυλάς σαν κόρη οφθαλμού;»

Must Read

Ενόσω οι έρευνες για τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου του 16χρονου πυγμάχου Βασίλη Τόπαλου βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από το «πώς» και το «γιατί» να αυξάνονται διαρκώς, άνθρωποι του χώρου εκφράζουν την άποψή τους αναφορικά με την όλη αντιμετώπιση που είχε ο αδικοχαμένος πρωταθλητής πυγμαχίας.

Ένας από αυτούς και ο πρώην πρωταθλητής και προπονητής πυγμαχίας Γιάννης Αϊδινιώτης, ο οποίος, μιλώντας στο MEGA, τόνισε ότι ο ταλαντούχος αθλητής, μετά τους πανευρωπαϊκούς του Σεπτεμβρίου δεν θα έπρεπε ούτε να συνεχίζει να γυμνάζεται εντατικά, αλλά ούτε και να πηγαίνει σε οποιοδήποτε γυμναστήριο χωρίς τον προπονητή του. «Εγώ αν ήμουν προπονητής του θα τον έστελνα διακοπές ένα μήνα, ούτε από γυμναστήριο να περνάει απέξω. Αφού βέβαια έκανε όλες τις εξετάσεις ιατρικές μετά από τέτοια καταπόνηση. Να βγάλεις έναν πρωταθλητή Ευρώπης, που δεν έχεις βγάλει ποτέ, και δεν τον φυλάς σαν κόρη οφθαλμού;», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αϊδινιώτης.

Μάλιστα, ο έμπειρος προπονητής όχι μόνο δεν «μάσησε» τα λόγια του, αλλά μίλησε και για έγκλημα, εάν αποδειχτεί ότι ο νεαρός αθλητής συμμετείχε σε αγώνα προσομοίωσης το μοιραίο πρωινό της 16ης Δεκεμβρίου 2022. «Μπήκε στο “θρόνο”, θα πηγαίνει στα “τσίρκα” να μαλώνει και θα πηγαίνει στο κάθε σύλλογο να τον κάνουν τι; Με τους συλλόγους υπάρχουν άνθρωποι που παίζουν ξύλο, τον βλέπουν και λένε “ήρθε εδώ κάτσε να τον ταπεινώσουμε”. Υπάρχει και αυτό. Και αν δεν είναι ο προπονητής έμπειρος να τον φρενάρει, τι γίνεται;», είπε ο πρώην πρωταθλητής Ελλάδας στην πυγμαχία, προσθέτοντας ότι «δεν έχω δει μέχρι τώρα αθλητή να μπαίνει στο μπάνιο και είμαι 64 χρονών…».

  • Δείτε το ρεπορτάζ:




Για τρίτη φορά στη ΓΑΔΑ

Σήμερα, εξάλλου, κλήθηκε στη ΓΑΔΑ για τρίτη φορά, προκειμένου να δώσει δεύτερη συμπληρωματική κατάθεση, ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου στην Καλλιθέα, όπου ο νεαρός πρωταθλητής κατέρρευσε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα με αιμάτωμα στο κεφάλι στο νοσοκομείο, όπου, παρά το γεγονός ότι έδωσε τη μεγάλη μάχη, ο θάνατος τον νίκησε και έφυγε, τελικά, από τη ζωή στις 2 Ιανουαρίου 2023.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, οι αστυνομικοί έχουν ζητήσει όχι μόνο τα ονόματα των αθλητών που ήταν εκείνη την ημέρα στο γυμναστήριο, αλλά και τα ονόματα των αθλητών που πέρασαν από το γυμναστήριο από την 1η Δεκεμβρίου μέχρι και την ημέρα που κατέρρευσε ο νεαρός πυγμάχος. Υπενθυμίζεται ότι ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου στην Καλλιθέα, σε δηλώσεις του στο Live News είχε δεχθεί ερωτήσεις για το τι συνέβη εκείνη τη μέρα και είχε υποστηρίξει, μεταξύ άλλων, πως ο Βασίλης Τόπαλος δεν είχε αγωνιστεί με μεγαλύτερο αθλητή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This