Ο 22χρονος που τσακίστηκε βουτώντας για τον Σταυρό, μιλά για την περιπέτειά του – «Νιώθω να σαν να μου έχουν κόψει τα χέρια»

Το σημείο ήταν πολύ ρηχό για κανονική βουτιά, αλλά δεν το γνώριζε

Must Read

Άγιο είχε, παρά τον σοβαρό τραυματισμό του, ο 22χρονος που βούτηξε να πιάσει τον Σταυρό, το πρωί των Θεοφανίων στο Θεολόγο Λοκρίδας, όμως έσπασε τα χέρια του και τραυμάτισε τον αυχένα του, μη γνωρίζοντας πόσο ρηχά ήταν τα νερά στο συγκεκριμένο σημείο, πράγμα που σημαίνει ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι ακόμη χειρότερα στην περίπτωση που είχε βουτήξει με το κεφάλι.

«Νιώθω να σαν να μου έχουν κόψει τα χέρια», είπε μιλώντας στο MEGA ο 22χρονος Γιάννης, τονίζοντας πως μετά βίας κουνά τα δάχτυλά του, όντας καθηλωμένος στο κρεβάτι του νοσοκομείου με νάρθηκα και στα δύο χέρια, μετά από το πολύωρο χειρουργείο στο δεξί του χέρι και ενώ περιμένει να χειρουργηθεί και στο αριστερό. «Το χειρουργείο έχει γίνει από τον αγκώνα και κάτω», πρόσθεσε.

«Όταν έπεσε ο σταυρός, έκανα μακροβούτι ως συνήθως με τα χέρια μπροστά και έτσι τα χεριά έσπασαν μέσα στη θάλασσα. Οι αγκώνες μου άνοιξαν προς τα έξω αντί προς τα μέσα», υπογράμμισε ο ίδιος, περιγράφοντας τη στιγμή του τραυματισμού του. «Είμαι ο μόνος που έπεσα έτσι (σ.σ. οι υπόλοιποι νεαροί βούτηξαν με τα πόδια) και έγινε το κακό. Ήταν τόσο ρηχά που οι αγκώνες μου ήταν έξω από το νερό», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Μπορεί να μην ήταν εν ζωή»

«Ο Γιάννης έτσι έχει μάθει να πέφτει. Ευτυχώς που έπεσε και με τα χέρια, γιατί αν έπεφτε με το κεφάλι, αντιλαμβάνεστε ότι μπορεί να μην ήταν και εν ζωή», σχολίασε ο πατέρας του, ευχαριστώντας, παράλληλα, τους δύο γιατρούς που έτυχε να βρίσκονται «στο σωστό σημείο την κατάλληλη στιγμή» και παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον 22χρονο.

Ο Γιάννης μεταφέρθηκε ο ημιλιπόθυμος από το Κέντρο Υγείας της περιοχής στο νοσοκομείο της Λαμίας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και, αφού σταθεροποιήθηκε, μεταφέρθηκε αρκετές ώρες αργότερα σε ιδιωτικό νοσοκομείο των Αθηνών, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This